Sista dagen tills nästa gång

Jag sitter i ett soligt vardagsrum. Om några timmar kommer jag att påbörja min resa till Arlanda och sedan flyga hem. Saknaden ligger tungt över mig och Ami som ett jobbigt täcke. Vi sitter med varsin dator och gör olika saker, men vi är ihopslingrade både mentalt och fysiskt. Våra ben har sökt sig in mellan varandra, och medan den stillsamma musiken fyller rummet och konkurrerar med solskenet trivs vi bra trots att vi vet att tiden tar slut.

Tiden tillsammans blev inte riktigt som vi tänkt oss. Det är okej, för vår tid tillsammans blir nästan aldrig som vi tänkt oss, men vi blir heller aldrig missnöjda med det. Så länge vi är tillsammans spelar detaljerna mindre roll. Ami fick nåt slags inflammation i halsen under helgen, och därmed försvann det mesta av vårat sexliv. Men det är okej. Vi är tillsammans, och vi har haft det skönt ändå. Vi har skrattat, vi har gråtit, vi har tagit hand om varandra och vi har bekräftat att det vi har tillsammans är bra. Vi har pratat, vi har varit tysta. För varje minut växer vi oss lite närmare varandra, lite mer växer våra personligheter ihop med varandra. Vi har sett film, vi har hånglat, vi har tafsat på varandra. Jag har masserat Amis fötter och hon har smekt min rygg.

Nu dröjer det tills nästa fredag innan vi ses igen. Fram tills dess ska vi hinna med våra egna liv. Vi ska båda hinna arbeta, och jag ser fram emot tre dagar av ensamtid. Jag behöver den, jag har märkt att jag blir mer irritabel och snarstucken, och det är ett varningstecken att jag haft för lite ensamtid. Så, helgen är vikt för ensamtid. Vi har haft samtal om detta, vilka regler som ska gälla och hur man hanterar det.

Tiden tillsammans har bestått av små, till synes enkla, men väldigt meningsfyllda saker. Man ska inte förväxla enkla saker med meningslösa saker. Tvärtom tror jag att en stor del av det som kan ses som struntsaker i ett förhållande är de riktigt viktiga sakerna. En smekning på armen, eller två fötter som försiktigt dansar runt medan man ser på film. Ett kort leende eller en smekning på kinden när man går förbi. Att ge varandra bekräftelse och närhet inte bara med storslagna gester utan även med små gester.

Men ikväll lämnar jag mitt andra hem för att återvända till mitt första hem. Och om några dagar kommer hon till sitt andra hem. Det ser jag fram emot.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Sista dagen tills nästa gång

  1. Erickah

    Sexbloggar kan man aldrig få nog av. Kom gärna in och läs hos mig också vettja! 🙂

    [Det här är inte rätt plats att göra reklam för din blogg. Läs Policy & Netikett nästa gång. /Klumpe]

    Svara

Skriv en kommentar!