Sexnovell: Solskensslick

(Den här berättelsen är ca 25% fiktiv. Miljön har ändrats, men innehållet är baserat på verklighet.)

Hennes kropp är underbar och vacker. Jag älskar den, jag älskar känslan av den. Vi ligger tätt tillsammans i min säng, november-solen lyser in genom fönstret. Förvånansvärt ljus och stark för årstiden, men vi är glada och tacksamma för det. Snart är det vinter och mörkt, och att ligga mitt på dagen tillsammans med solen som skiner in är bra för själen.

Men solsken är kanske det sista jag tänker på den här dagen. Jag är mer fokuserad på hennes kropp. Hon ligger mjukt vid min sida, hennes händer ovanför huvudet. Hon njuter av att visa sig för mig. Hon njuter av att jag ser på henne, rör vid henne. Hon njuter av mina mjuka kyssar, och även om hon tidigare sagt att hon inte kände sig kåt vet jag nu att hon är det. Hennes andning skvallrar om det. Hennes subtila rörelsemönster skvallrar om det. Jag ser det, hon vet att jag ser det.

Kyssarna börjar vid halsen och arbetar sig neråt. Jag kysser bakom hennes öron, suger på hennes örsnibb. Sedan kysser jag halsen, nafsar lite mjukt. Hennes smak är helt unik, och jag vill smaka mer, så jag kysser mig ner över hennes kropp. Kysser hennes armhåla, njuter av hennes doft som påminner om en blandning mellan sandelträ och barrskog. Kysser de där speciella punkterna hon har i armhålan, precis ovanför brösten, punkterna som får henne att pirra lite extra. Kysser hennes mjuka bröst, suger in bröstvårtan i munnen och känner hur den styvnar mot min tunga. Gapar stort och försöker ta in så mycket bröst i munnen som möjligt, jag vet hur upphetsad hon blir av det. Efter jag är klar ser jag till att ge det andra bröstet samma behandling. Hennes andning skvallrar stor om hur kåt hon är nu, hennes bröstkorg fylls och sjunker i raskare takt.

Hennes mage är underbar. Jag kysser den, kysser på sidan och slickar hennes navel. Hennes smak är speciellt, och väldigt subtil på den här biten av hennes kropp. Den påminner mig om en fjällsjö. Jag smeker den mjukt och njuter av följsamheten under min hand.

Sedan lägger jag huvudet på hennes mage och tittar ner på venusberget. Detta orakade mirakel. Jag flyttar huvudet närmare, vilar kinden mot venusberget medan händerna smeker hennes lår. Hon särar mjukt lite på benen så att jag kan vila kinden. Hon vet hur mycket jag njuter av hennes pubeshår mot mitt ansikte. Jag andas ut djupt, vet att min utandning smeker hennes kön. Jag vet vilken effekt det har på henne, att det i hennes nuvarande tillstånd är som att blåsa på glödande kol. Att det tänder elden inuti henne. Jag andas in hennes köns doft. Den där jordiga, lite fruktiga doften som påminner om en norrländsk myr. Den doften är speciell, och den är mig väldigt kär.

Huvudet flyttar sig lite neråt, vilar tungt mot hennes venusberg medan fingret mjukt smeker hennes skåra. Hennes andning är tyngre nu, jag vet att för varje djupt andetag jag tar av hennes doft, och varje andetag jag andas ut över könet så stiger hennes lust. Jag känner skillnaden i doften nu, hur den blir varmare och kåtare. Jag vet att hon börjat sava ordentligt, att hennes fitta längtar efter beröring. Men jag har ingen brådska. Jag andas in doften, njuter av hur den virvlar runt i min näsa, och sedan andas jag ut värme över hennes kön.

Sakta börjar jag kyssa hennes kön. Börjar vid toppen av skåran, nära hennes klitoris. Mjuka kyssar som blir mer utforskande. Mer trånande. Vi ändrar ställning, jag lägger mig mellan hennes ben och hon blottar sig för mig. Jag känner hur hennes händer smeker mitt huvud, leker och dansar i mitt hår. Jag säger åt henne att hon får ta mitt huvud, trycka det mot sig. Ett kombinerat stön och suck möter mig, och jag känner hur hennes händer blir lite mer bestämda. Men det är ändå jag som bestämmer, jag bara älskar när hon håller i mitt huvud.

Mina kyssar särar på hennes blygdläppar. Nu forsar den starka doften av våt fitta mot mig, och jag dyker in. Jag andas över fittan, jag slickar henne och smakar på henne. Hennes könshår kittlar mina kinder, och jag känner hur saven smetar in i mitt skägg och mustasch. Jag bryr mig inte, jag vill bara slicka och smaka på henne. Jag dyker ner, suger in klittan mellan mina läppar och gnuggar den med tungspetsen. Hennes stön fyller rummet, och jag suger och slickar mer. Hennes händer trycker mig ner i fittan, trycker mig mot henne. Hennes kropp dansar runt, rör sig och vrider sig. Närmare och närmare kommer hon. Jag ser hur hennes kropp spänner sig, hur den börjar skaka. Jag saktar inte ner, jag slickar henne djupare, hårdare, snabbare. Jag vill att hon kommer med mitt ansikte tryckt mot hennes fitta.

Och när hon kommer, då skakar hon. Hela hennes kropp sprattlar som om den får elstötar, och hennes grymtanden och stön fyller rummet. Hennes händer som krampaktigt griper tag i mitt huvud och trycker ner det mot fittan. Jag ler för mig själv, suger och smakar på henne. Känner hur hennes ben vilar ovanpå mina axlar och klämmer fast mig i ett ömt och kärleksfullt orgasmgrepp.

När orgasmen klingar ut kryper jag upp. Hon får en mjuk kyss och kan smaka sig själv på min mun och mina läppar. Jag lägger mig bredvid henne, och vi ler mot varandra.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Sexnovell: Solskensslick

  1. moisture

    Så vackert ! Du tar dig verkligen tid för att få din kvinna att njuta! Du måste vara en underbar älskare!!

    Svara

Skriv en kommentar!