Femte födelsedagen

Idag för fem år sen startade jag den här bloggen. Det har varit en intressant resa, och jag undrar nu hur många som fortfarande läser och som varit med från starten? Hur som helst, kul att ni fortsätter läsa! Fem år av bloggande. Förhoppningsvis minst fem år till om jag får bestämma. Idag är dock en dag som vanligt för mig, men imorgon reser jag till Elin och Ami. Härligt!

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Femte födelsedagen

 1. blackbird

  Hjärtligt grattis på 5-årsdagen, och framför allt tack för all inspiration och all insikt som ditt och Sheilas bloggande ger!
  ’Keep up the good work!’ 🙂

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Nejdå, men hon har mycket i sitt vanliga liv just nu. Familj, vänner, arbete. Det finns helt enkelt inte lika mycket tid och energi för henne att skriva, även om hon på intet sätt har lagt ner sitt bloggande.

   Svara
 2. Bella

  Grattis!och tack för att ni finns. Jag och min sambo har följt dig/er i ca tre år. Mycket intressant läsning och många fina och vackra bilder!!

  Svara
 3. SwedishTeen

  Grattis!
  ”Keep up the good work”, brukar man ju säga. För din alltid lika välskrivna och sköna blogg behövs, som en motvikt mot alla dravel-bloggar där folk putar med munnen och tar foto på sina nyinköpta skor.

  Svara

Skriv en kommentar!