4 tankar kring ”Elvaelvaelva

 1. Anna

  Njut av tillvaron! Ta varje tillfälle som en årsdag! Inget är förgivet i livet! Kram

  Svara
 2. Per

  Gratulerar! Hoppas dagen blir mysig och minnesvärd.

  En intressant notis, jag gillar verkligen frågorna du har i högerspalten, men jag skulle tycka det vore roligt att se en uppdelad fråga, vad kvinnor föredrar huruvida mannen har sin könsbehåring precis som vad män själva anser. Om du har en genomtänkt anledning till varför du inte delat upp detta, ursäkta då denna kommentar, men jag tycker bara det vore intressant. 🙂

  Keep up the good work, jag gillar det du gör.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag har ingen bra anledning. Frågan skrevs som den skrevs, och jag tänkte inte närmare på hur den borde vinklas eventuellt. De gånger jag vill ha olika perspektiv från män och kvinnor rörande nånting blir det ofta tydligt med olika frågor, men i det här fallet kändes det ointressant och som överkurs. Frågan står som den gör helt enkelt för att jag formulerade den på 30 sekunder och tyckte att det var ganska irrelevant att identifiera om det är män eller kvinnor som svarar – det som är mer intressant är huruvida man är intresserad av män och deras eventuella intimfrisering.

   Svara

Skriv en kommentar!