Det här med smisk…

… gör mig lite fundersam. Tillsammans med Ami utforskar jag det som kan kallas för lite BDSM-liknande världar inom sex. Vi själv kallar det inte BDSM, och jag själv har lite svårt för att ta till mig BDSM som koncept och uttryck då jag upplever att det förväntas att man följer regler som någon annan skapat. Vi vet ju alla hur allergisk jag är mot regler jag inte själv skapat, eller hur?

Men det här med smisk, alltså. Jag har smiskat Ami, litegrann. Visst är det trevligt, men jag undrar lite vad jag förväntas få ut av det? Jag är inte en sadist, så jag njuter inte av att tillfoga någon annan smärta. Om jag får ut nånting av att ge smisk är det möjligtvis åt det andra hållet – att någon då njuter så intensivt av det att jag går igång på det. Men även om Ami säger att hon trivs med det ger det mig väldigt lite, mer än att jag tycker hemskt mycket om hennes rumpa och varje tillfälle att hantera den på ett eller annat sätt funkar för mig.

Så vad får man ut av smisk? Jag upplever smisk som en knepig situation också, för smisk är associerat med bestraffning, och om jag ger någon smisk när denne njuter av det, då är det ju ett slags belöning, samtidigt. Vilket i min värld blir lite spretigt, för jag gillar att ha tydliga definitioner av saker – även om jag är mer medveten än många att detta är en paradoxal upplevelse när det kommer till människor. Människor är ju oerhört komplicerade djur, och vi kan uppleva både bestraffning och belöning i samma handling.

I fantasin kan jag uppleva smisk som en stimulerande sak. Men jag undrar om jag är lite för återhållsam och (i brist på bättre ord) hämmad i verkligheten för att kunna släppa loss helt och njuta av att ge någon smisk. Jag är väldigt självmedveten också, och blir lätt distraherad med tankar om min egen smiskteknik, vilket i sin tur får mig att förlora intresset av att ge smisk. Detta är något jag kämpar med konstant numera, att bli mindre självmedveten och bättre på att släppa loss och ta för mig.

Men hur som helst…

Därför frågar jag er läsare, som antingen gillar att få smisk eller att ge smisk – vad får ni ut av det? Hjälp mig, jag är hemskt nyfiken och jag vill veta mer. Skriv en kommentar med dina tankar och berätta för mig vad just DU får ut av smisk.

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Det här med smisk…

 1. Miss Sunshine

  Jag tycker om att få, däremot så tycker inte min pojkvän om att ge under sexakten utan bara annars, typ lite smygsmisk när jag lagar mat eller så.
  Men smisk för mig är mycket mer än själva smärtan, det känns typ som när man får sina bröst smekta. Jag vet inte hur jag ska förklara bättre än så. Upphetsande för att det är lite fel på något sätt, kanske.

  Svara
 2. Annika

  Jag älskar att få smisk, men än så länge så har jag inte associerat det med bestraffning! För mig är det njutning på hög nivå, det är helt enkelt skönt! Som Miss Sunshine sa, det är som att få sina bröst smekta, det vet ju alla att det är skönt, bara för att det är så liksom! Så är det med mig och smisk också 🙂

  Jag tänder i och för sig också väldigt mycket på att vara i en undergiven positiv, och även om inte smisk för mig betyder bestraffning så är det ändå någon form av makt som den som smiskar mig visar upp… Men det är oerhört svårt att förklara varför jag gillar smisk egentligen!

  Svara
 3. arthur

  Svår att finna o har en del år på nacken men Maria Marcus ”Den fruktansvärda sanningen” är en bok som tar upp ämnet på ett spännande sätt och belyser det både på ett fysiskt och psykiskt plan…Har också med parallella referenskapitel till alla ”de stora” som Freud o Reich. En bruksbok enligt omslaget, kanske tveksamt, men det ger en otroligt öppenhjärtlig läsning om den omöjliga situationen att vilja bli styrd men ändå inte…att bryta tabun och förstå varför smisk både är så spännande och samtidigt så fel…
  För den som vill förstå och fördjupa sig utan att plöja i djupt ner i psykoanalysen är den ett måste i bokhyllan. /A

  Svara
 4. Pingback: Blanka: Smisk och känsla – ett svar « Klumpesnusk

 5. EnSomÄlskarAttBliSattPåPlats

  Smisk är så skönt, det får en känna sig slampig, man känner att man är bara en knull slampa samtidigt som killens känns dominant. Det är en känsla som får en att känna sig som en sex objekt, vilket är skönt att vara under ett samlag och samtidigt känner att killen är den som bestämmer. jag får ett rus av att bli smiskad och tycker att alla tjejer lr killar som gillar kuk och att få vara undergiven ska testa att låta en van smiskare smiska en som komplement i sexet.
  Lovar att det gör stor skillnad och allt blir så mycket skönare, för den som får smisk. Det blir en rus av slampig undergivenhet, om man gillar det.

  Svara

Skriv en kommentar!