Tillbaka till samtiden

Ja, jag har hederligt knyckt rubriken från ett Kent-album. Jag har aldrig hört skivan, men det kändes lämpligt som rubrik för det här inlägget. Vem vet, kanske nån Kent-fantast hittar hit och blir fast?

Iaf. Jag är tillbaka på hemmaplan igen. Har tillbringat en underbar långhelg tillsammans med Ami och hennes Secundus. Vi har skrattat, pratat allvar och inledde söndagen med lite mysigt tresex. Känns bra. Nu är jag hemma och tillbaka till vardagen. Jobb och ”normalt” liv och allt vad det innebär.

Planerna är nu att börja skriva svar på polyfrågorna. Jag satt en stund i helgen och sammanställde dem alla, och nu ska jag sortera in dem i kategorier och börja svara på dem, samt skicka iväg de som rör barn-situationen till en bekant som är poly och har barn. Håll tummarna!

Och sist men inte minst tänker jag tjata på er att dels Flattra min blogg och mina inlägg med knapparna här nedanför. Ni får gärna köra +1 på motsvarande knapp om ni har tillgång till Google Plus, vilket de flesta borde ha. Var inte blyga!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!