Tara Lynn – snygg!

Den nedanstående bilden föreställande ”plus-size”-modellen (ett uttryck jag faktiskt ogillar) Tara Lynn sprider sig runt nätet. Den ackompanjeras av en text som jag inte tänker sprida vidare här. Bilden får istället stå för sig själv, för en vacker kvinna och en motvikt mot de ideal som råder kring kvinnokroppen.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ”Tara Lynn – snygg!

 1. Micke

  Jag undrar vad som anses vara ”plus size” (jag håller med, ett hemskt uttryck). Hon ser väl normal ut tycker jag.

  Svara
 2. L

  Jag skulle nog inte heller kalla henne tjock precis, utan snarare inom ”Normalkategorin”, men alltså en helt sjukt icke-PK grej jag kom och tänka på är att hennes ansikte ser ut som ett helt vanligt modellansikte, och liksom inte tycks passa till kroppen ”fettmässigt”. Alltså, magra personer har ju magra ansikten och tjockare har ju oftast också lite mer fett i eller runt ansiktet, men hon tycks inte ha det? Alltså JAG som har BMI 19 nånting ser tjockare ut i ansiktet än hon gör. Ser hon ut så, eller är det retucherat på något sätt?

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag har sett gott om kvinnor och män som har vad jag upplever som ”smala” ansikten i förhållande till deras kroppsform, så i min erfarenhet är det ingenting ovanligt. Jag har sett gott om smala tjejer som har en liten dubbelhaka, medan resten av kroppen är ”smal”. Det finns alla varianter, tror jag.

   Svara
 3. Blanka blad

  Schysst att du tog bort historien (som jag kommenterar på Blanka imorgon så tyvärr sprider jag den vidare) och visar en fantastiskt otroligt vacker kvinna. Henne skulle jag gärna ligga hud mot hud med!

  Svara

Skriv en kommentar!