Dagens bilder: mer naken cowboy (111021)

Förra året publicerade jag en bild på en naken äldre karl i Cowboy-hatt som poserade med sitt stånd. Det var en udda bild, och jag blev nyfiken på historien bakom den. För ett tag sen hittade jag nedanstående två bilder på vad som verkar vara samma karl. Jag vet ingenting mer om dem, jag vet inte om de är tagna vid samma tillfälle eller vad. Det enda jag är någorlunda säker på är att det är samma karl i alla tre foton, och att jag nu är ännu mer förbryllad och nyfiken på vad som är ”grejen” med denna karl.


(Klicka på dem för större storlek)

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Dagens bilder: mer naken cowboy (111021)

 1. Blanka Blad

  Bilden verkar tagen på Folsom Street Fair, San Francisco och året är troligen 2008. Tyvärr inte lyckats lista ut vem eller vilka fotograferna är. Bilderna är från samma tillfälle då jag fann ytterligare en sådan bild.

  Folsom Street Fair; The Folsom Street Fair (FSF) is an annual BDSM and leather subculture street fair held on the last Sunday in September and caps San Francisco’s ”Leather Pride Week”.
  (http://en.wikipedia.org/wiki/Folsom_Street_Fair)

  /nätdeckarnörden Blanka antog utmaningen

  Svara
 2. Emilie

  Det finns operationer där en snopp-protes för stånd kan opereras in.
  Han kanske gör reklam för såna!

  Svara

Skriv en kommentar!