Dagens bild: analsex (111011)

En härligt våt och kåt analsexbild bjuder jag på idag. Jag har försökt hitta källan till den, men totalt misslyckats. Om någon av er har mer tur med googlandet, säg gärna var originalet kommer ifrån i en kommentar.

Imorgon åker jag till Ami, och Elin. Först en kväll och en dag med Elin, sen till Ami. Längtar efter dem båda, de saknas i mitt liv. Var beredda på skrivtystnad under den närmaste veckan, även om jag har lovat mig själv att försöka peta i polyfrågorna.

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Dagens bild: analsex (111011)

  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jo, jag hittade den också, men det känns inte som att det är upphovsmannens sida utan snarare nån som gillade stilen. Om jag var fotograf och publicerade på nätet skulle jag nog inte göra det på en Tumblr-blogg, och inte en Tumblr-blogg som dessutom är full med andra fotografers bilder.

   (Givetvis säger jag detta med reservation för att jag har helt fel och det ÄR faktiskt fotografens Tumblr-blogg, men ja…)

   Svara
 1. Micke

  Som analsexbild tyckte jag nog inte att den var så speciell (missförstå mig inte, jag gillar analsex). Men däremot fastnade jag för hennes fitta! Jösses vad jag skulle kunna tänka mig att undersöka den närmare.

  Svara
 2. Cookie

  Aaaaj! Jag säger som en mycket klok vännina sa för länge sen: Bend over boyfriend:)

  Svara

Skriv en kommentar!