Svårt att finna ord

Jag har väntat en aning med mitt nästa inlägg då jag inte helt säkert visste hur jag skulle ta fram det.
Vi har för någon helg sedan besökt Adam & Eva, vilket är den swingersklubb vi brukar besöka när vi får möjlighet.
Självklart blev vistelsen där helt enligt mina förväntningar, härlig, sexig och mycket mysig.

Jag har funderat mycket på hur jag skulle kunna berätta om den kvällen (och allt annat spännande som lyckats hända oss på senaste tiden), jag vill gärna berätta så mycket som möjligt, annars skulle jag inte vara nämnvärt intresserad av att blogga.
Ett litet aber är dock att jag samtidigt vill behålla upplevelsen för mig själv och de inblandade.
Så jag lämnar det till handlingarna, minnesarkivet. Är det dock någon som är nyfiken på detta med att gå på swingersklubb är ni hjärtligt välkomna att fråga såklart.

Det jag kan berätta om är att vi hade det lite mysigt på två häromkvällen och passade på att ta lite kort.

Efter fotosessionen avslutades det hela med ett för mig nytt fenomen – multipla orgasmer.
Sedan min kropp börjat hämta sig från krisen den var inne i under vår och försommar har jag börjat kunna få multipla orgasmer. Sådana där som bara avlöser varandra och jag inte vet vart den ena slutar och den andra börjar. Jag är fortfarande väldigt ovan, men jag försöker in i det längsta att flyta med. Vilket inte är lätt för någon med kontrollbehov.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Svårt att finna ord

  1. Secretessa

    Jag har funderat på det många gånger, eller vi ska jag väl kanske säga. Det har aldrig blivit av, kanske för att jag/vi undrar mycket över ”småsaker”. Hur ska vi vara klädda? Hur tar vi kontakt med andra om vi skulle vilja ha med någon eller blanda oss i andras lekar? Hur ska vi bete oss om vi träffar på någon vi känner från ett annat sammanhang?

    Multipla orgasmer får jag ofta, tror jag i alla fall. Jag upplever det mer som en väldigt lång orgasm som går i vågor, men det är väl kanske samma sak?

    Fina bilder!

    Svara

Skriv en kommentar!