Mina mål

Jag har börjat sätta upp lite personliga mål. Mål att nå fram, mål som utvecklar mig som människa och individ, och som gör mitt liv rikare och mer trivsamt. Jag gjorde detta för ett bra tag sen, jag minns inte om jag skrev om dem, men jag vet att jag det senaste halvåretplus har glömt bort vad de målen var och att jag borde följa dem – så nu skapar jag nya istället och försöker igen.

Till viss del beror detta på att jag känner att jag börjat stagnera i utvecklingen igen, men samtidigt är det för att fortsätta den där resan mot Vem Jag Är och bort från Vem Jag Trodde Jag Var. Jag har skrivit förut att den personlighet jag presenterar här på bloggen är mer i linje med vem jag verkligen är, och att jag ibland blir irriterad över hur jag verkar skådespela mig själv snarare än att vara den jag är. Därför kommer nya mål i den fortsatta resan mot att sluta ha två separata personligheter.

Jag tänker inte skriva målen här, de är alldeles för personliga för det. Dessutom är det svårt att skriva ner dem, då de är mer känslor och tankar än konkreta milstolpar som ska passeras. Men målen innehåller bl.a. att jag ska sluta vara så nervös, sluta anta saker, ta tag i mitt självförtroende och ha mer jävlaranamma och tro på mig själv.

Men i första hand precis nu är mitt mål att alldeles strax gå in och krama på Ami som ligger och sover i min säng.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Mina mål

  1. My

    Det är toppen att skriva ner sina mål!
    Att få ner dem på papper gör dem mer verkliga & konkreta. Det ger mer fokus. Så lycka till 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!