Knyta ihop säcken

I mitten av augusti efterlyste jag frågor om poly. Att ni som var nyfikna skulle lägga artighet och politisk korrekthet åt sidan och bara fråga det ni undrar. Det kom in många fina frågor, och det är fortfarande öppet för fler frågor, för det där kommentarsfältet är oerhört rymligt.

Men om en dryg vecka eller så kommer jag att börja sortera i frågorna och välja ut de som förtjänar ett bra svar. Jag kommer mest troligt att besvara flera liknande frågor under en och samma rubrik, vilket i praktiken betyder att det blir mer än tio frågor. Men ”10” var mest en riktlinje ändå…

Tills jag skriver ett inlägg och besvarar frågorna är det fritt fram att ställa fler, och jag har även rekryterat in poly-människor som kan besvara de frågor där jag själv saknar mer än teoretisk kunskap, t.ex. frågorna som rör barn i polyrelationer. Allt för att försöka ge så bra och korrekta svar som möjligt!

Så, om du sitter och ruvar på en fråga, ställ den i kommentarsfältet under det inlägget!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!