Hur blandar man?

Stundvis saknar jag mitt mer diciplinerade jag. Jag fullkomligt avgudar den blommande slampiga delen av mig och vill inte byta bort den på några som helst villkor – den stämmer så bra med den jag är och vad jag vill göra.
Men även den stora, mörkröda rosen i buketten stämmer med mig och stundvis saknar jag den.

Med den stora röda rosen menar jag den delen av mig som reagerar när en dominant man befinner sig i rummet, en som är tyst på kommando och sitter mycket vackert tack vare långa stunder äv envis träning. Som böjer blicken sådär som man ska som lydig slavinna och bara följer efter sin Masters vinkar, blickar och rena order.
Utmaningen och bekräftelsen i lydnaden.

Nackdelen är att jag tycker alldeles för mycket om att busa, prata alldeles för mycket och ta för mig av orgasmer och annat trevligt. Inte orgasmer på Herrns villkor utan så många som möjligt – bara för att jag vill!

Så mitt stora aber är hur man kombinerar dem, hur kan jag vara lydig och sitta fint men samtidigt vara så lössläppt att jag själv rodnar ibland…?

Jag vill ju ha en så vacker och varierad bukett som möjligt. Hur?

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Hur blandar man?

  1. porrgudinnan

    Hmmm,inte så insatt i master/UG riktigt, men kan inte ditt lössläppta Jag vara en belöning för x antal väl genomförda undergivna stunder?

    Svara

Skriv en kommentar!