4 reaktion på “Favoritbild #59

 1. Melonen

  Nej, det där var inte vackert. Snarare snudd på groteskt.

  I en annan vinkel hade kvinnan på bilden blivit mycket vackrare och inte bara en ”in your face” bild.

  Svara
 2. Maja ;)

  Hej jag undrar om du/ni kan hjälpa mig jag och min kille vill ha anal sex men i vet inte hur man gör och jag undrar om du kan lägga upp den film som vissar hur man gör typ vart man ska föra i kuken? hur långt in ska man föra den? och så jag hoppas du kan hjälpa mig med det vorre toppen:D ps bästa porr bloggen jag har läst 🙂

  Svara
 3. Juliette

  Jag tyckte inte heller om bilden och funderade lite på varför..jo, för det ser ut som ett par mjölkstinna bröst, redo att ätas på av en hungrig baby..eller har hon månne tom fått mjölkstockning 🙂

  Svara
 4. Misssvensson

  Men fyyy faan vad äckligt! Där tappade jag mitt kåthumör. Äckligaste brösten ja sett på väääldigt länge. Usch!

  Svara

Skriv en kommentar!