En tyst morgon

Klockan är nu lite efter åtta. Jag och Ami sitter i sängen med varsin dator och morgonsurfar. Jag vet inte riktigt hur länge vi varit vakna – tiden har en tendens att bli svårmätt när vi är tillsammans – men idag försöker vi vara tysta igen. Ingen planering den här gången, och inga regler, utan bara försöka hålla oss borta från ord och njuta av tystnaden tillsammans.

För er som undrar och kanske oroar er lite mår jag oerhört mycket bättre. Onsdagen blev bättre även om den blev väldigt stressig, och det mynnade ut i rastlösa händer under kvällen. Händer som tack och lov fick en ursäkt att vara just rastlösa senare under kvällen. Händer vars rastlöshet togs ut i smekningar, gnuggningar och klämmande. För även om det blev en väldigt lång dag i onsdags avslutades den på ett sätt som fick mig i balans igen.

Efter en vilodag igår är jag ännu mer i balans. Energinivån var låg igår, och omkring 22-tiden när jag och Ami till sist slutade kämpa (hennes Sambo, Secundus, hade jobbat sedan 04 och somnat långt innan dess) och slocknade i varandras armar var sömnen välkommen.

Nu ska jag fortsätta slösurfa här en stund, och njuta av utsikten över Amis nakna rygg. Sköt om er, och tack för alla uppmuntrande ord jag fått i form av kommentarer och små mail.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!