Att besöka swingersklubb

Jag fick en kommentar med lite funderingar angående det här med att besöka swingersklubb, så jag tänkte nudda lite vid ämnet nu. En dag kanske jag får för mig att djupdyka ner i ämnet, vilket förtjänas att djupdykas i då det är stort, känslosamt och likväl som mycket kan gå rätt kan även en del gå fel. Bör tilläggas att jag på intet sätt är någon expert, utan snarare en vänlig själ som funderat på det mycket och efter att ha tagit steget själv gärna hjälper andra.

Det som för oss varit absolut viktigast har varit den konstanta kommunikationen. Stundvis har vi varit beredd att spy på varandra båda två av allt prat, men det betalar sig verkligen i slutändan. Av allt prat har vi nu ordentlig koll på varandra och kan leva ut på ett helt annat sätt. Bland annat släppte jag totalt lös min flirtenergi när vi var på Adam och Eva sist, med Herrns godkännande klämde och kände jag på en ursnygg man (med för övrigt urfula shorts), flirtade loss och trivdes som fisken i vattnet. Det är helt säkert något jag kan tänka mig att vänja mig vid.

Första funderingen jag fick var hur man ska vara klädd.
Ja det är såklart olika för alla. Första gången vi var iväg hade jag en vanlig kort kjol, ett linne och en underbyst korsett. Ganska snart åkte kläderna av ändå och tillslut insåg vi att det är lika bra att göra som ungefär hälften av de som var där, ta av sig kläderna och linda in sig i handduk. För oss större tjejer hade de lite större handdukar också, vilket jag såklart kollade upp innan.
Så gör er gärna fina, men tänk på vad det är ni ska göra. Ni ska troligen sexa på något sätt, ja då åker kläderna av, ta inte kläder som är krångliga att kränga av och på sig är mitt heta tips.
Ska ni dessutom bada bastu och bubbla i poolen, så behövs inte mycket smink heller, ju mindre desto bättre så det är mindre som rinner och som man måste gå på toaletten för att torka bort.
Det var viktigt för mig att känna mig bekväm och inte behöva tänka på sådana saker som rinnande smink eller krångliga kläder.

Hur tar man kontakt?
Vi har lagt vikt vid ögonkontakten. Genom att söka ögonkontakt märker man fort om det är någon idé att ens närma sig. Verkar blicken godkännande kan det vara bra att närma sig paret (tar par som exempel då det är annat med singlar) och varför inte fråga ”är det okej?” Vid nick eller ett ”Ja” rakt ut, ja då är det bara att köra på.
Ett nej är ett nej, det är väldigt enkelt att visa samma respekt som man själv vill bli bemött med och var lyhörd. Jag har alltid en tanke på att paret vi har med oss inte har haft samma samtal natt ut och natt in så de har kanske inte koll på alla gränser ännu, så jag går försiktigt fram. Paret vi träffade sist hade helt andra riktlinjer för vad de ville uppleva och vi respekterade det då vi vill att våra gränser respekteras. Ganska enkelt kan tyckas men kanske är det inte så för alla?

Hur ska vi bete oss om vi träffar någon vi känner från ett annat sammanhang?
Om man besöker klubbar och träffar inom närområdet finns alltid chansen att man träffar på någon man känner. Jag tycker personligen att det inte är så farligt om vi skulle göra det. Stöter vi på någon vi känner så tar jag nästan för givet att de skäms mer än vad vi gör. Vi är väldigt öppna med vad vi gör, till de som vill veta då såklart, det är inte alla som är sådana. Herrn brukar säga att vi iallafall har något att prata om utifall det skulle hända.
Alternativen är att gå och gömma sig eller lämna klubben, men vill man ge upp sina äventyr för några andra? Vem vet, det kanske klickar mellan er fyra och då har ni ett par nära vilket är värdefullt tycker jag. Vi har försökt till dödagar få till någon träff med Hanna och Tom, paret vi träffat ett par gånger, men det går inte matcha scheman och då de bor en bra bit ifrån kan vi inte heller vara spontana. Jag skulle ge mycket för att träffa ett par på nära håll som vi kan sexa med närhelst vi fyra känner för det. Jag har helt givit upp planering med andra ska jag erkänna, jag planerar bara för mig och Herrn för det kommer alltid något mellan när vi ska planera med andra och jag vill inte bli besviken på det sättet mer.
Det andra alternativet om man träffar på några man känner är att bryta isen på en gång, gå fram och hälsa som den förvånade tok man är och få det hela ur världen. Som att riva av ett plåster helt enkelt, och sedan ha en trevlig kväll för har man väl hälsat och fått det avklarat är det inte hälften så spännande längre att det är någon där man känner.

Självklart gör vi alla olika och har olika upplevelser av saker och ting, men jag kan bara utgå från oss och det är vad jag nu har gjort.
Fråga gärna om det är andra funderingar på lur, jag hjälper hjärtligt gärna till.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Att besöka swingersklubb

 1. nikji

  Jätte intressant läsning, har undrat vädligt mycket över swingersklubbar men nu känns det som att jag vet ungefär vad som kan vänta och jag känner att det vore jätte kul att testa.
  nu återstår bara att ta upp detta med min härliga sambo
  (jätte fin bild också)
  pusss

  Svara
 2. Magnus

  Jättebra skrivet. Jag och min fru har gått på swingerklubbar i Göteborg nu ett halvår och håller med ang. kläderna. Visst, man vill göra sig fin, men när kläderna åker av spelar de ingen roll. Det viktigaste är egentligen att man är ren och luktar gott.

  Svara

Skriv en kommentar!