Vägen tillbaka

Så kan man säga att min sommarsemester var över.
Visserligen har det inte varit mycket till semester, jag har jobbat så det stått härliga till. Eller hur det nu kan formuleras. Trevligt har det varit dock så jag ska inte klaga.

Sommaren har även inneburit en kort visit av Klumpe med en av sina partners. Detta var trevligt och jag hoppas vi ses oftare än vi gjort nu. Sist vi sågs var under intervjun vi gjorde för radio, det var otroligt länge sedan.

Snusket Herrn och mig emellan har ökat till en näst intill godtagbar nivå. Mycket vill ha mer såklart men jag kan inte klaga där heller.
Multipla orgasmer är avsevärt bättre än vanligt svensson-sex.
Jag är glad att vi inte fastnade där. Vilket jag var väldigt orolig för ett tag.
Funderingen var huruvida vi någonsin skulle ”komma tillbaka”, om jag skulle få nöja mig med svensson-sex resten av livet. Ja då skulle jag bli totalt tokig det kan jag säga. Herrn är nöjd med vilket som, han kan leva utan sex på ett sätt som jag aldrig skulle kunna. Det ligger inte för mig bara, jag blir rastlös och ”törstig”.

Nu har vi dock som sagt hittat vägen tillbaka, vandrat där ett tag och med spännande upplevelser och uppdrag har jag det riktigt bra. Haha!
Har saknat er på bloggen dock.
Ni som alltid har en annan åsikt än min, ni som håller med och ni som bara läser.

Jag ska ta några andetag och försöka återberätta så mycket jag kan från denna svacka, en svacka som helt säkert många känner igen.
Jag återkommer…

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Vägen tillbaka

 1. Anna

  Så roligt att läsa från dig igen! Har undrat lite vart du tog vägen över sommaren :-). Tack till både dig och Klumpe för att ni har en så bra blogg!

  Svara
 2. Mr H

  Härligt att läsa något från dig igen. Skönt också att den gamla Sheila verkar vara på väg tillbaka igen. Ser fram emot många intressanta inlägg från dig framöver.
  Kram & ha det bra!

  Svara

Skriv en kommentar!