Utveckling av kinks?

Jag läste ett dagboksinlägg på ett forum där jag finns, även Herrn såklart men det är jag som huserar mest på den sidan.
Hur som helst så var det ett inlägg om ens utveckling inom bdsm och det som må tillhöra det området.
Huruvida man utvecklats och blivit den slavinna ens Master hade tänkt, eller om man vandrat sin egen lilla väg ändå.

Självklart funderade jag på min egen resa inom området.
(Jag vet att jag skulle få ner en annan resa på papper men jag följer med inspirationen som den kommer.)
Jag introducerades till denna varma värld genom en väninnas ex. Hon fixade ihop oss för en kväll och efter ett par skvättar alkohol bar det av. Hans spännande vägg med diverse attiraljer användes och stundvis var jag så inne i det att jag inte riktigt minns vad som hände i alla detaljer. Jag kände honom och litade på honom, vilket var det viktiga har jag mer lärt mig i efterhand. Den där tilliten.
När jag gick hem den kyliga morgonen efter, jag smet ut i sann Sheila-anda (jag var aldrig kvar när karln i fråga vaknade oavsett vart jag befann mig), så funderade jag väldigt mycket. Vad var det som dragit tag i mig så? Vad var det som kittlat min hjärna till orgasm, inte bara mitt underliv? Hur kan jag få mer?!
I samma andetag skämdes jag, detta var inte normalt. Att få den reaktionen av en ridpiska mot skinkan, batongen mot min nakna hud. Var jag totalt knäpp?
Efter att ha läst på lite, pratat med andra likasinnade och utökat min egen erfarenhet kan jag idag säga att jag inte är ett dugg knäpp. Jag har bara andra preferenser, vilket inte är konstigt.

Dagboksinlägget jag refererar till menar dock utvecklingen av ens kinks, ens preferenser. Huruvida Mastern plockat fram nya kinks som man inte visste att man hade.
Mitt svar är njae.
I stora drag har jag själv kommit på vad jag går igång på och inte. Men efter att relationen med Herrn inleddes har jag lärt mig mycket om mig själv, dock inget som han ”fått mig” att lära mig utan saker jag kommit på själv vartefter tiden har rullat på.
Att jag tycker mycket om att låta händer, tunga och fingrar gå på upptäcksfärd över en annan kvinnas kropp var ingen nyhet för mig. Att jag dessutom tycker om att ge en annan kvinna pisk var däremot en trevlig överraskning.

Summan av kardemumman är att jag varit min egen lyckas smed, även om visst material kommit från både väntade och oväntade håll.
Att smida framöver blir oerhört spännande, men jag tror att mina kinks är mina och kommer möjligen utvecklas, men inte förändras.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Utveckling av kinks?

  1. arthur

    Onekligen intressant med tankar om hur resan blir till och vad o vem som styr….gissar nog att de flesta Herrar överskattar sina möjligheter, eller kanske snarare förmåga, att leda och lära. Kanske är det också tur att det som sker, inte sker totalt ”viljelöst”. Bör man inte istället peka på det faktum att allt som sker, det SKA ske inom de ramar man är överens om. Lite så att man bör ha gjort sin ”safe list” och kommunicerat den ordentligt? Naturligtvis kan allt utföras och utformas på olika sätt…men grunderna bör man väl noga satt sig över och funderat och då bör väl alla små dolda ”mörka tankar” fått en chans att formalisera sig i en fråga…är det här något jag kan tänka mig? Sedan är det väl så att både dagsform och utveckling för framåt, utvecklar och breddar, de preferenser man har?

    Tror att det där ”njae” är sunt…det är en Herres sak att hjälpa till att förverkliga det som egentligen redan är ”godkänt”. Att bygga ut kan han också få förtroendet att göra, men byggstenarna bör nog redan finnas där så att säga….han får putsa lite på dom och välja ordningen dom staplas i.

    Svara

Skriv en kommentar!