Incomunicado

Hörni, mina kära läsare. Det är dags för lite information om min frånvaro. De senaste två veckorna har jag lyst med min frånvaro på MSN/Dylikt och bloggandet har blivit högst sporadiskt. Detta har berott på att jag haft en Ami hos mig, och vi har spenderat våra dagar med olika kombinationer av saker, ofta innehållande antingen svettigt knullande, djupa trånande blickar eller nåt kombination av desamma eller flera andra saker också. Sånt gör att bloggandet och sittande-vid-datorn får stryka på foten.

Tyvärr kommer det inte att bli bättre på ett tag heller. Jag har (bildligt) jobbat häcken av mig idag och ska göra det imorgon och övermorgon också innan jag reser och ska se på Pride i våran huvudstad. Jag och Ami pratade om det häromdagen, och jag skämtade och sa att jag ska vara ekivok och sprida löspenisar runt om mig, bara för att reta Annelie Enochsson. Faktum är att om jag haft råd så hade jag köpt minst 60 stycken Mr Limpy av olika storlekar och spritt omkring mig, bara för hennes skull. Då jag är fattig så kan jag tyvärr inte förverkliga detta, såvida inte nån känner för att sponsra detta upptåg. Hör av er via mail isf.

Efter jag kommer hem därifrån sjunker förhoppningsvis tempot och då blir det nog mer bloggande hoppas jag. Tills dess – håll ut, och kram på er!

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Incomunicado

 1. Andreas Thun

  Hittade ingenstans att kontakta dig, så gör ett försök här!

  Andreas heter jag och jag är webbansvarig för sexcommunityn [borttaget]
  Det är så att vi just nu söker platser vi kan göra reklam på, och vad vi kan erbjuda är ”krediter” genom hemsidan som gentjänst, som kan utnyttjas för diverse funktioner, som tex. VIP medlemskap.
  Eller att vi länkar till eran blogg via en banner på våran startsida.

  Sidan i regel är en nystartad men väldigt moderniserad mötesplats samt community med en mer erotisk prägel.
  Hoppet är att en dag kunna konkurrera ut alla liknande sidor här i Sverige, då vi redan idag har funktioner och design som klassar ut de redan populäraste sidorna.

  Det enda som saknas just nu är medlemmar (för tillfället ~3000 registrerade).
  Vi erbjuder även alla medlemmar att få ha en egen blogg under domänen, med proper bloggutrustning.

  Om samarbetsintresse finns får ni gärna höra av er till [epostadress borttagen] ! 🙂

  // Mvh Andreas Thun @ [borttaget]

  Svara

Skriv en kommentar!