Feeders och gainers

Jag gillar mulliga tjejer. Flera gånger i det förflutna har jag fått påpeka att min förtjusning för runda kvinnor inte utesluter att jag även blir upphetsad av slanka tjejer. Det som tilltalar mig med kvinnor kan variera enormt, och även om jag gillar runda tjejer så betyder det inte att alla runda tjejer får det att pirra mellan benen på mig heller.

Med det sagt stöter jag emellanåt på en av de mer bisarra underkategorierna inom den här typen av fablesser. Jag irriterar mig ofta över hur många människor runt om i denna värld tenderar att se saker på ett antingen-eller vis. Dessa människor verkar lida av nåt slags extrem förtjusning för lådor och kategorisering, och om man uttrycker en förtjusning för mulliga människor verkar dessa anta att man hatar allt som inte är knubbigt. Därav min inledning där ovan. Kategoriserings-ivrarna är också snabba med att stämpla mig som en FA, det som på engelska kallas för ”Fat Admirer”, dvs någon som har en fetish för överviktiga människor.

Själv vill jag på intet sätt associera mig med detta uttryck just för att det är en på tok för snäv definition av vem jag är. Icke desto mindre får jag emellanåt mail som klumpar (haha) ihop mig med den kulturen.

Ytterligare en mindre del av dessa mail verkar tro att jag ingår i nån av grupperna Feeders eller Gainers. Den senarenämnda kategorin människor tror också av nån anledning att jag är kvinna. Feeders och Gainers tror jag på svenska kan översättas till Matare och Ökare. Matare är en typ av fetish som handlar om att man matar andra och ser dem öka i vikt. Ökare är samma sak men lite motsatt, man har en fetish för att öka i vikt. Matare och Ökare tenderar att söka varandra rätt tydligt.

Jag förstår att vi alla är olika, men ändå finner jag dessa två fetisher mer än bara lite osmakliga, no pun intended. Det är inte svårt att hitta forum runt om på nätet där Matare och Ökare häckar, och visar upp bilder på sina respektive ”alster” komplett med en hel del kommentarer. Jag kan säga att spektrumet som kommentarerna och bilderna spänner över är jävligt brett -no pun intended, igen- allt från relativt harmlöst till groteskt motbjudande. Googla på egen risk.

Så låt mig för (förhoppningsvis) sista gången säga detta: Jag är ingen fat admirer, och jag har ingen fetish för att varken mata andra eller öka i storlek själv. Min förtjusning för runda tjejer är långt mer komplicerad och harmlös än så. Jag vill fira kvinnokroppen, oavsett form, storlek, färg och ålder.

Bra, då var det utrett.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Feeders och gainers

 1. Heavie (Kvinna)

  Jag är en kvinna som följt din blogg/hemsida under en längre tid nu och blir nästan lite arg på dina vägnar. Jag är en väldigt smal kvinna på 29år trots två barn senare, 175cm lång och har jag tur kanske jag väger 54kg just nu. Jag är också av åsikten att kvinnokroppen är väldigt vacker och finast på bild blir de kvinnor som har några extra kilon dvs mulliga. En mager, tanig och okvinnlig kvinna som jag blir inte lika vacker på nakenkort. Jag tar väldigt fina ”huvudkort” då jag själv kan ärligt säga att jag är en vacker kvinna, men jag blir inte lika vacker som de mulliga på nakenkort så enkelt är det.

  Jag tycker din sida är så underbar och det har jag och min fästman tittat och njutit av tillsammans flera gånger. Alla novellerna är så bra, att mysa naken med sin kärlek och kunna läsa något sådant med min röst och se att de tänder honom är utanför denna värld.

  Tack så mycket för din gudasänt blogg/hemsida.

  Kram

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag tackar för berömmet och bugar mig! Det är jätteroligt att min lilla blogg skänker så mycket glädje för dig och din man, det är sånt som är drivkraften i det jag gör.

   Underskatta inte dig själv. Jag tror du är precis lika underbart kvinnlig som den stora majoriteten av kvinnor som finns i världen, trots att du är (som du beskriver själv) ”mager och tanig”. Därför inbjuder jag dig att skicka in lite bilder och dela med dig, för som sagt – jag tror det finns gott om kvinnlighet på din kropp och det finns säkert många som skulle beundra dig oavsett storlek och form.

   Svara

Skriv en kommentar!