Det privataste området

Många människor har ett eller flera områden på sin kropp som är riktigt privata. Områden som vi inte gärna visar upp eller låter vidröras. Områden som kan vara jättestora eller pyttesmå. En del områden ligger utanpå huden, andra kan ligga under huden. Det som är gemensamt är att dessa områden är kopplade till starka känslor i vårat inre, starka privata känslor och en viss nervositet. Känslorna är inte nödvändigtvis skamkänslor utan mest bara en känsla av att det är väldigt privat område och vem som helst får inte röra eller se där.

Mitt eget område är min rumpa. Eller, mer specifikt så är det mitt anus. Att bli smekt på rumpan eller klämd där är inga problem för mig, tvärtom. Ibland kan jag vara lite kittlig men det stör mig inte om man smeker mina skinkor. Däremot, om en hand oväntat söker sig in mellan skinkorna kan jag bli störd, då min anal är väldigt, väldigt privat.

För en snart tio år sen experimenterade jag lite med min anal. En dåvarande flickvän var smått besatt av att försöka hitta den manliga g-punkten och under viss protest gick jag med på att låta henne lära sig på mig. Lärdomarna uteblev och hela upplevelsen var mestadels bara väldigt obehaglig. Jag tror själv att detta la grunden för att analen blev ett väldigt privat område för mig, en del av kroppen som mest orsakade en nervositet och spänning när jag lät andra röra vid den.

Under åren som gått sedan dess har jag emellanåt kunnat låta mig bli smekt där när man duschar tillsammans. Sedan några år tillbaka kan jag säga att i en varm dusch, med någon jag känner och är nära kan jag tycka om att bli mjukt smekt på min rosett, men generellt är det fortfarande ett oerhört privat område och det är en mycket exklusiv skara som har fått sätta fingret där. Även då har jag känt ett obehag om man försöker sticka in nåt, men att gnugga mjukt går bra.

Men sedan ett drygt halvår tillbaka har jag gått in i en ny fas vad gäller min rumpa. Jag slappnar av mer och finner större njutning av att bli rörd och smekt där. Fortfarande är det ett oerhört exklusivt sällskap (för närvarande bestående av exakt en person, Ami) som har rätten att utforska mig där.

För det är vad det handlar om. Utforska. Jag och Ami har som tidigare nämnts ett väldigt utforskande sexliv, och med henne känner jag att jag kan slappna av och lägga mycket av mina tidigare nojjor åt sidan. Inte längre handlar det om att stå ut med att bli berörd där, eller bli berörd under väldigt speciella former. Nu längtar jag efter det. Jag längtar efter att känna henne smeka där. För det är en oerhörd avslappning att känna såpass stor trygghet att man låter någon utforska ett såpass privat område. Det stärker bandet mellan människor och det stärker tryggheten med sin egen kropp.

Bakgrunden var att en händelse i Juli. Jag blev jag masserad. Jag låg på mage i min säng och Ami gnuggade min rygg och mina axlar. Så sakteliga övergick massagen till en sensuell utforskning av min kropp, och sakteliga slappnade jag av när hon smekte mina lår och min rumpa. Jag vet inte hur länge jag låg där, men jag tror att jag befann mig i ett väldigt avslappnat och oerhört tryggt tillstånd. Jag slutade tänka på tiden, jag slutade tänka på mig själv. Jag njöt av Amis hand som smekte min rumpa, hennes fingrar som utforskade mig och gnuggade min rosett. Det var väldigt befriande att kunna skjuta nervositet och känslan av privatliv åt sidan, för jag litar på henne. Jag litade på att hon inte skulle göra nåt jag inte ville, och jag visste att hon skulle vara försiktig. Det i sin tur ledde till en ny känsla hos mig – en längtan efter att hon skulle utforska det, att sakta smörja in mig och försiktigt trycka in ett finger.

Sedan dess har jag länge velat göra om det, och om en vecka när jag flyger söderut hoppas jag att det händer. Det finns många saker jag vill göra tillsammans med henne, och många saker vi kommer att göra. Jag hoppas det här är en av dem.

Till sist en fråga. Har du, kära läsare, något område på din kropp som är extra speciellt och privat? Något område som du bara släpper in speciella människor hos, människor som du litar djupt på? Svara gärna!

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Det privataste området

 1. Secretessa

  Jag funderar och funderar men jag tror faktiskt att jag inte har det. Visst beror det ju lite på dagsformen om jag vill bli rörd överallt, och förstås vem det är. Men med P, som jag lever tillsammans med, så finns det nog inget ställe på min kropp som är privat. Beror nog mycket på att jag känner mig helt trygg med honom.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Givetvis beror det här mycket på person också. Med Ami finns det väldigt lite på min kropp som är privat, men med andra kan det vara betydligt mer privat. Det beror mycket på trygghetsfaktor och tillit.

   Svara
 2. Heavie (Kvinna)

  Jag har alltid haft ett sådant ställe på min kropp som ingen tidigare fått komma inärheten av med sina händer. Mitt ansikte har varit mitt och jag vill inte ha händer där eller ens i munnen med dem. Inte heller att den Man jag varit med, ska hålla i mitt hår när jag ger honom en avsugning, jag har nästan fått panik. Hela mitt huvud har varit en ”off-hand-zon”.
  Men sedan fem år tillbaka då jag träffade mitt livs Man har jag släppt efter lite och låtit han få utforska mig och mina gränser, där också då töjt en hel del på alla mina ”Nej” till att bli någon som tänder mig väldigt mycket.
  Jag trodde inte stypsex var min grej men idag vet jag bättre 😉
  Detta har växt fram då jag litar på att min Man alltid vill mitt bästa och njuter jag så njuter han mer.
  Med rätt person och en stor skopa tillit tror jag att sina privataste områden blir lite mer öppna till att prova sin fram iaf.

  Svara
 3. Blanka blad

  För mig finns inga privata områden, men däremot privata sexpraktiker. Saker jag gärna gör men som jag inte vill att andra ska veta så mycket om och som jag bara gör med de jag litar till.

  Min erfarenhet är också att när jag talat om en del såna här saker, ex. en erotisk zon på min kropp som är lite ovanlig, så vill alla sexpartners finna den och stimulera den för att den blir intressant och visa att de kan. Det har då och då känts jobbigt för den känns på ett sätt privat.

  Svara
 4. Lovely

  Jag har extremt svårt för när någon tar på mina fötter på sexuellt vis eller med sexuell avsikt. Fotmassage för ömma fötter är gudomligt, men börjar du blanda in fötterna på något sexuellt vis eller med sexuella avsikter går jag i taket av äckel. Jag kan inte heller ta på någon annans fötter i sexuellt avseende. Men som sagt, vanlig fotmassage för trötta och ömma fötter har jag inga problem med.

  Något annat som jag tycker tillhör mitt privata är ingen kroppsdel, men känns verkligen privat för mig. Att duscha. Jag tycker det är obehagligt att tvätta med ren när någon ser på. Den biten med att göra mig ren, tvätta av mig smutsen och helt enkelt skölja av mig lorten är så intimt det kan bli för mig. Har testat att duscha med olika partners, men det går bara inte att känna mig ren och fräsch efteråt. Så för min del är det inte en kroppsdel som känns som ”min, inte röra”, utan en syssla.

  Svara
  1. Peaches

   Jag har aldrig tänkt på saken ur den här vinkeln, men jag känner precis som du! Rengöring är något privat för mig och jag behöver få göra det i fred. Att duscha tillsammans kan vara mysigt, men då måste jag i så fall få vara ensam i duschen först och göra mig ren, för att sedan kunna njuta av att stå där tillsammans med någon annan. Om själva rengöringsprocessen sker med en annan människa närvarande kommer jag att känna att jag inte blivit ordentligt ren eller att jag på något sätt lämnat saker ogjorda/inte gjort dem ordentligt (trots att jag duschat på precis samma sätt som om jag var ensam). Har dock lärt mig att duscha med andra människor närvarande (i samma rum, inte just i duschen) vid till exempel bastubad men även det kan kännas på något sätt otillfredsställande om ej direkt olustigt.

   Svara

Skriv en kommentar!