Sol, semester och kärlek

Det här är ett förberett inlägg. Förberett för chansen att jag sitter vid datorn en dag som denna är rätt liten, och bloggande är inte högst på min prioriteringslista. Varför? För jag har en Ami hos mig. När ni läser detta ligger vi mest troligt tätt sammankrupna i min säng och ägnar oss åt varandra.

Men, jag ska försöka blogga även när hon är här. Hon inspirerar mig och säkert kommer många stimulerande samtal att bära frukt. Jag ska försöka visa fina bilder för er också, så bloggen dör inte på något sätt. Den tar bara lite semester och vilar i hängmattan med en svalkande paraplydryck i näven.

Hoppas det blir fint väder, vi ska försöka ta oss ut till nakenbadet minst en gång. Hoppas ni också hinner ut till erat respektive tygfria bad också. Kramar på er, alla fina läsare!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!