Poly under Stockholm Pride

Stockholm Pride går av stapeln i början av augusti, och undertecknad bloggare kommer att finnas nånstans där i folkmassorna. Ja, tokigt spännande, jag vet. Oavsett, det kan vara bra att sprida lite reklam och därför har klokare och mer insatta människor än mig plockat samman information att sprida vidare.

(Mycket av detta kommer från Darksides guide till Pride. Det är en öppen länk och du behöver inte vara medlem på DS för att läsa. Är du intresserad av BDSM finns det också gott om info där för dig.)

Polyguide till Stockholm Pride 2011

Programpunkter som äger rum under flera dagar:

Låna Poly:
Har du någon gång velat fråga en polyperson eller relationsanarkist om hur de lever? Osäker på om du själv är poly? Har du frågor du inte fick svar på i någon programpunkt om poly? Kom till våra lånepolys och prata med dem! Tisdag – fredag kl 11.00 – 14.00 i Foajé 3, Pride Sergel.

Polyfika under Pride
Den vanliga och populära polyfikan kommer under Pride att hållas under tisdag, onsdag och fredag.
Tisdag, onsdag, fredag och söndag kl 18.00-22.00 på Café Böner och Bakat, St: Eriksgatan 81

MÅNDAG 1 AUGUSTI

Polymingel:
”Förra årets mingel på Högkvarteret blev en braksuccé, och i år har vi flyttat till större lokaler, mer centralt, för att kunna festa med ännu fler polysar, relationsanarkister, vänner, bekanta och folk vi vill hänga med! Inträde 100 kronor, en gratis drink ingår. Det finns mat i pubdelen under lokalen, man rekommenderas beställa bord på balkongen om man vet på förhand att man vill äta. Vegetarisk mat finns. Åldersgräns 18 år.”

Plats: O’Learys festvåning, Järntorgsgatan 5, Gamla Stan. Kl 18.00 – 01.00

TISDAG 2 AUGUSTI

Poly för nybörjare – att öppna upp sig för kärlek:
Hur lever man ickemonogamt? Hur lever man öppet ickemonogamt? Våra föreläsare berättar och har frågestund om poly och relationsanarki.
Arrangörer: Poly – Föreningen för flersamma relationer. Plats: Ekoteket, Pride Sergel. Kl 13.00-13.45

Fika kl 18.00-22.00 på Café Böner och Bakat, St: Eriksgatan 81

ONSDAG 3 AUGUSTI

Poly och BDSM – hur funkar det?
Kombinationen poly och BDSM kan innehålla särskilda utmaningar. Hur känns det när din ug har flera Dominanta? Är vaniljsambon okej med att din Top lämnar märken? Hur hanterar en motstridiga order från två Dominanta? Hur känns det när din slav blir kär i en till – och när din Dominant också blir det? I den här workshopen ges möjlighet att diskutera vilka speciella situationer som kan uppstå och hur de kan hanteras.

Arrangör: RFSU Stockholms Polygrupp & Sexualpolitiska BDSM- & fetischismgrupp i samarbete med Polyföreningen. Plats: Studio 3, Pride Sergel. Kl 12.00-12.45

Polypanel – Tema öppenhet:
Ställ frågor till vår panel av polyamorösa och relationsanarkister. Årets tema är öppenhet och vi kommer att ta upp frågor om öppenhet i relationer – dels öppna relationer men också öppenhet mot omvärlden om hur man lever.
Arrangörer: Poly – Föreningen för flersamma relationer. Plats: Ekoteket, Pride Sergel. Kl 13.00-13.45

Fika kl 18.00-22.00 på Café Böner och Bakat, St: Eriksgatan 81

TORSDAG 4 AUGUSTI

Polypicknick:
Bryter du eller vill du bryta mot tvåsamhetsnormen? Vill du träffa andra som tänker likadant? Kom till polypicknicken! Vi träffas på gräset vid Tehuset utanför parken. Ta med filt och gärna något att äta. Eller köp fika på Tehuset. Plats: Pride Kungsan, Tehuset, precis utanför festivalområdet, Kungsträdgården, T-Centralen kl 14:00.

FREDAG 5 AUGUSTI

Fika kl 18.00-22.00 på Café Böner och Bakat, St: Eriksgatan 81

LÖRDAG 6 AUGUSTI

Prideparad från Zinkensdamm, längs Hornsgatan, över Gamla Stan, troligtvis längs Kungsträdgården och en sväng förbi Stureplan & Kungsgatan för att sluta vid Sergels Torg. Se nedan karta:

SÖNDAG 7 AUGUSTI

Fika kl 18.00-22.00 på Café Böner och Bakat, St: Eriksgatan 81

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Poly under Stockholm Pride

  1. Mimi

    Åh, jag missar avslutningen på Pride som vanligt. Men ska verkligen försöka ta mig på något av polyeventen under veckan. Har vi tur så ses vi! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!