Mitt uppdrag åt Ami

Tidigare under den här månaden skrev jag om min frustration kring bristen på erfarenhet inom dominans-världen, och hur detta manifesterade sig tydligast i mina ansträngningar att komma på ett bra uppdrag åt Ami under mina jobbdagar. Det var ett bra inlägg, och jag fick en del bra respons på det som gav mig en hel del inspiration.

Jag funderade länge över hur uppdraget skulle se ut, och till sist kände jag mig tillräckligt nöjd med det. Tillräckligt, för jag kan vara en enormt detaljorienterad perfektionist i vissa omständigheter, och just här ville jag att det skulle vara så ”rätt” som möjligt. Men efter många stunders funderande, tittande i backspegeln för inspiration, rotande i biblioteket av kunskap jag har om både Ami och mig själv kände jag att det inte kunde bli mycket bättre. Jag kände också att det var viktigt att balansera komplexiteten. Det skulle vara ett uppdrag, men inte omöjligt.

För en dryg vecka sedan fick Ami sina instruktioner innan jag gick till jobbet. Jag hade förberett och köpt jordgubbar, en viktig ingrediens i det här uppdraget. På morgonen fick Ami rensa jordgubbarna och sedan räkna hur många det fanns i lådan. Under dagen var hennes uppdrag väldigt enkelt: Hon skulle läsa mitt ex av Cirkus Eros och skicka minst ett MMS i timmen till mig. Det skulle visa med en bild hur hennes kropp reagerade och vad hon gjorde själv under min frånvaro. Som belöning för varje MMS fick hon ta två jordgubbar. Det fanns ingen övre gräns på hur många meddelanden hon fick skicka per timme, men det skulle finnas minst fjorton jordgubbar kvar när jag kom hem.

Instruktionerna specificerade också att hon i god tid innan min hemkomst skulle förbereda sig och ligga naken på mitt köksbord, blottad med särade ben så att jag kunde se henne direkt jag kom innanför dörren. Sedan var det upp till mig vad som hände.


(En av de bilder jag fick skickad till mig under dagen)

Det var helt klart en intressant dag. Minst en gång i timmen fick jag ett lydigt, skönt sexigt MMS som piggade upp min arbetsdag. Jag fick bilder på bröst, en mage, särade ben, bilder på en våt fitta, bilder på våta fingrar. Ibland fick jag flera MMS i timmen, ibland ett. Oavsett vilket utfördes mina instruktioner till pricka. När jag kom hem låg det en naken kvinna på mitt köksbord med särade ben, och jag tog för mig av henne. Vad som hände är en privatsak, men det var intressant och lärorikt, samt väldigt skönt.

Vi pratade igenom uppdraget efteråt och vi kände båda att dagen inte innehållit så mycket av typisk dominans och undergivenhet, utan uppdraget hade snarare blivit en kärleksfull och sexuell sak vi gjorde tillsammans. Definitivt inte något dåligt, bara lite annorlunda. Det var ett experiment, och som man gör med de flesta experiment drog vi slutsatserna efteråt baserade på resultaten. Jag kände mig själv väldigt nöjd med dagen, jag kände mig stärkt för jag hade gått ganska långt utanför min egen normala bekvämlighetszon och provat något nytt tillsammans med en underbar människa. Det stärkte mig, det stärkte mina känslor. Det utvecklade oss tillsammans och stärkte vårat förhållande och våran utforskande sexualitet.


(En av bilderna som Ami tog under dagen. Den användes inte, men den sammanfattar och illustrerar dagen rätt bra)

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Mitt uppdrag åt Ami

  1. arthur

    soft och mjukt…bra sätt att försiktigt glänta på en dörr.
    Går aldrig att stänga och man vet lite mer…behöver inte bli något mer men kan utvecklas….kort sagt ”lagom”.

    Svara

Skriv en kommentar!