Fråga Klumpesnusk: Om sperma?

Jag är en kille som undrar över om det verkligen finns något som ökar sperma mängden.
Man ser ju på dem där porrstjärnorna bara pumpar ut massor av sperma när det går för dem. De är så jäkla uthålliga också är för att de bedövar sig innan ?.Och vad jag känner till är att ju mer sperma man har dessto längre varar orgasmen. Stämmer det ??

Om det nu finns vad som kan tänkas vara naturmedel eller annat preparat som ökar sperma mängden vänligen skicka till mig var man
kan få tag på dem. Gärna vad som är bra och ger snabb effekt .

Vill gärna att du även ger mig lite råd och tips på vad som kan öka sperma mängden utöver preparat och dylikt.

Jag undrar också om den där Lelo Bo verkligen var bra ??
Vad är skillnaden mellan Lelo Bo & Lelo Tor???

Ja, det här med sperma är onekligen lika mycket konst som vetenskap. Först och främst är det på sin plats igen att påpeka att porr sällan är representativt för hur verkligheten är eller fungerar. Killarna i porr är ofta utrustade med en förmåga utöver genomsnittet att producera sperma, och t.ex. Peter North är välkänd för sina stora satser. Mer genomsnittliga mängder med sperma som de flesta killar producerar är mer i storleksordningen med en matsked eller så. Mycket av sperma i porr är ofta fejkat eller överdrivet – en vanlig metod att skapa fejksperma är t.ex. med lite vispad äggvita, eller så kan man filma ett sprut med flera kameror och sedan via redigeringens magi klippa ihop det och ge intrycket av att det är ett större sprut än det är.

När det kommer till uthålligheten tror jag det mestadels är träning och en del talang. Men mest träning. Kanske använder några killar olika bedövningsmedel, men jag tror helt enkelt att de flesta porrkillarna bara har tränat sig att hålla länge. Plus att en porrfilm sällan filmas i ett svep, det är många pauser och då kan man återhämta sig.

Vad gäller om det finns preparat som kan öka spermamängden ställer jag mig lite tveksam till de olika preparat som påstår sig göra detta. Vad jag förstår så kan t.ex. protein hjälpa till att öka mängden sperma, och protein finns ju t.ex. i kött och bönor. Men jag har inte lyckats hitta något definitivt bevis på detta, och inte heller är det en absolut garanti. Däremot tror jag mer på såna metoder än diverse tveksamma piller som kan innehålla allt möjligt skräp som egentligen inte hör hemma i kroppen. Att regelbundet onanera och tömma sig kan också lära kroppen att skapa en större mängd sperma, men inte heller detta är garanterat. Återigen tror jag dock mer på den metoden än pillervägen.

(En nackdel med att äta kött och bönor är att sperman kan börja lukta eller smaka lite otrevligt. Ett tips för att få den att smaka och lukta bättre för en partner är att äta ananas.)

Mängden sperma har inget samband med hur länge orgasmen varar. Hur länge orgasmen varar beror på många andra faktorer. Jag själv har haft orgasmer som tagit slut innan sprutet, och orgasmer som varat långt efter att ejakuleringen avslutats. Det varierar, helt enkelt. Alla människor är olika.

Vidare så tycker jag bra om Bo, men det är min egen åsikt och alla har olika smak. Det är en trevlig liten apparat som emellanåt får vara med i sängen eller på egen hand. Skillnaden mellan Bo och Tor är att den senare har hela sex olika vibrationslägen medan den förstnämnda bara har ett.

Hoppas detta är svar på dina frågor, och lycka till med din sperma!

Läs även dessa inlägg:

8 tankar kring ”Fråga Klumpesnusk: Om sperma?

 1. B.

  Var själv intresserad den här frågan för ett tag sedan och fick efter lite efterforskningar fram lite tips som faktiskt verkar funka. Det finns ett ämne som heter l-arginin som kan ge större mängd sperma. Finns att köpa som kosttillskott om man tycker det är värt pengarna. Även zink har viss påverkan men är något man ska akta sig för att äta för mycket av. Annars kan man få influensaliknande symptom om jag inte minns helt fel. Det senare ämnet tycker jag mig minnas har effekt på spermans färg också. Den blir vitare. Annars är nog ett hälsosamt liv med mycken träning och få laster den bästa vägen. Trots det tenderar mina egna utlösningar att vara som störst när jag är lite lagom bakfull efter att har druckit mycket öl. Hur smaken förändras i det sammanhanget vet jag inte. Troligen inte till det bättre.

  Tack för mig!

  Svara
 2. Polly

  Jag tycker nog att den där matskeden är ganska lagom, särskilt om jag ska svälja. Så jädrans gott är det inte.

  Om nu någon är intresserad av en kvinnlig synpunkt i ärendet?

  Svara
  1. B.

   Det är klart att en kvinnlig synpunkt är intressant. Varför vi män ofta gillar tanken på att spruta större volymer är osäkert. Viss porrpåverkan förmodligen. Av någon anledning känns det mentalt tillfredsställande när mängden är stor. Alla håller säkert inte med. En del tycker mest det är jobbigt när det kommer mycket. Även en del av oss handjur. 😉

   Svara
 3. SwedishTeen

  Som du säger Klumpe så har ju ”mängden sperma har inget samband med hur länge orgasmen varar” och därmed är det ganska orelevant att bry sig om 🙂
  Så länge det skönt för båda parter så är det väl strunt samma om man pumpar ut lite lagom istället för hinkvis. Precis som Polly också säger.

  Har för övrigt inte testat något särskilt tricks, men det brukar ju bli lite mer efter viss avhållsamhet (men det är ju inget kul!). 😉

  Svara
 4. H

  Frågan om sperma känns lite lustig, med tanke på att jag nyligen varit på diverse föredrag som pratat om fördelen med att orgasmera utan att spruta alls. Om man inte sprutar, kan man behålla kåtheten, och orgasmera mycket mera, är tesen. Förespråkarna finns inom bl.a. tantra.

  Svara
 5. Anders

  Var tvungen att googla Lelo Bo och det är ju en vibrerande penisring. Kan verkligen det öka spermamängden eller menar ni att det bara förstärker orgasmen?

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag menar ingendera. Det är en separat fråga som inte är relaterad till spermamängden. Bo är inte designad för det, den påstår aldrig att den gör det. Det är helt enkelt en vibrerande kukring och ingenting annat, om än en väldesignad och lyxig sådan.

   Svara
 6. Secretessa

  Angående det där med smaken så har jag inte märkt någon skillnad oavsett vad min man eller andra killar vi haft med i lekarna har ätit/druckit. Jag skulle tro det är mest marginellt hur det påverkar smaken. Och dessutom smakar det inte särskilt mycket… för min del är det inte smaken som lockar utan att jag tycker de är upphetsande att ta det i munnen.

  Svara

Skriv en kommentar!