Erotikpyssel

Alice som skriver Killyourdarlings tipsar om lite fredagspyssel – att gjuta av sin fitta. Jag som tycker mycket om formen och utseendet samt den enorma variationen bland fittor tycker det här är en kul idé.

(Ja, jag vet, visst är det en chockerande överraskning att jag tycker om fittor?!?!)

Att gjuta av könsorgan är ingen nyhet. Man kan antingen göra det i form av en sexleksak eller som t.ex. Ylva Maria Thompson som gör det som konst. Jag är rätt förtjust i YMT’s variant och skulle gärna ha fina avgjutningar hemma. Det kvinnliga könsorganet är underbart vackert i mina ögon, och definitivt en kroppsdel som ska firas snarare än associeras med skam och döljas.

Antingen kan du göra det helt på egen hand enligt Alices instruktioner, eller så finns det t.ex. färdiga kit att köpa. Nyss nämnda YMT säljer ett ”muttgjutarkit”, så nu fick hon lite extra reklam också.

YMT har ju gjort kukgjutningar också, och jag skulle tro att processen är likadan om man vill gjuta av kuken.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Erotikpyssel

Skriv en kommentar!