Varmt!

Det är så oerhört varmt. Tankarna står liksom stilla och bara svettas av värmechocken. I min lägenhet är det omkring 25 grader. Det är varmare utanför, jag törs knappt titta på termometern längre – senast jag kikade stod den på 29 grader. Den som tror att norra Sverige är kallt om somrarna behöver korrigera sina åsikter.

Om bara tre korta dagar reser jag i riktning mot Ami. Först spenderar jag en kväll och en dag med en god hjärtevän, sen går resan vidare till älskade fina Ami. Det planeras nakenbad och annat roligt. Om värmen håller i sig kommer jag att längta intensivt efter svalkande vatten, men också att ligga naken på en filt och mysa. Njuta av solbrisen, viska snusk i Amis öra och hålla henne kåt och fuktig tills vi kommer hem.

Jag hoppas på besök av spännande människor i sommar också. Någon som känner sig intresserad? 🙂

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!