Smickrande!

Jag är oerhört glad att ni använder Flattr-knapparna som finns under varje inlägg! När Flattr introducerades för ett tag sen började jag så smått använda det själv, för att ge lite ekonomiskt stöd till människor som använder det och som producerar saker jag uppskattar. Jag hade en liten idé om att eventuellt prova lägga in det här och se om det gav nåt, men jag var cynisk och skeptisk och var länge övertygad om att det var meningslöst.

Men så kände jag att om man aldrig provar får man aldrig veta nåt, och såg till att det dök upp knappar här. Så sakteliga började en del läsare trycka på knapparna, och det gör mig glad. Jag skriver inte här för att bli rik, men jag tackar för att ni som har Flattr klickar på knapparna och ger ett litet bidrag. Om och när det blir nåt slags användbar summa av pengarna ska jag försöka investera dem i den här bloggen på nåt vis.

Tack! 🙂

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Smickrande!

  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Den sitter under varje inlägg, men emellanåt kan det ta väldigt lång tid för den att laddas – den laddas sist av allt, och av någon anledning tar Bloggtoppens knapp ofta väldigt länge att ladda vilket kan orsaka timeouts.

   Prova refresha sidan om du inte ser den.

   Svara

Skriv en kommentar!