Personlig utveckling

Så, jag sitter här i ett vardagsrum och äter frukost. Morgonen inleddes med skratt, och sedan med härligt trekantssex. Två nöjda män och en väldigt nöjd kvinna låg och flämtade i sängen för en dryg timme sedan.

Men det är inte vad jag ska skriva om. Vad jag hade i huvudet var en tanke om det här med personlig utveckling och hur långt jag kommit de senaste åren. Mycket i den här bloggen representerar sånt som jag tänkte då, men som nu inte längre är lika relevant. Många av mina tankar, åsikter och erfarenheter har fått omvärderas – nästan uteslutande till det positiva. Om man följer den här bloggen från början så får man följa en monogam och ganska osäker man som sakta övergår till att bli polyamorös och betydligt mer frisinnad i sitt sexliv.

Jag hoppas att det här kommer fram i mina tankar, och att även om man kan tycka att ett inlägg som skrevs för två år sen är intressant så behöver det nödvändigtvis inte representera vad jag tycker nu. Jag är i konstant utveckling och en del åsikter blir förlegade. Min åsikt om ansiktssprut exempelvis har fått revideras, och mina gamla inlägg om desamma är inte längre representativa för vad jag tycker här och nu. Likaledes är det här inlägget kanske inte representativt för mig om två eller tre år.

Det går fort i mitt liv nu. För en dryg timme sen sprutade jag min sperma över Amis mun och ansikte medan Secundus tömde sig i hennes fitta. För två år sen hade det här varit en så hypotetisk händelse att det hade gränsat på omöjligt. Idag är det verklighet. Idag har det hänt.

Vem vet var jag är om ytterligare två år?

Kom ihåg det när ni läser gamla inlägg. De var aktuella när de skrevs. De var relevanta när de skrevs. De kanske inte är det idag.

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Personlig utveckling

 1. T-kuken

  är du inte rädd för könssjukdomar?:O jag vill fan inte pussa flickor på krogen för att jag är rädd att få herpes. tur att man har en flickvän så man slipper det:P

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag är lika rädd för könssjukdomar som jag är för att bli träffad av blixten eller att vara med om en bilolycka. Dvs, ja, det kan hända men med rätt planering, lite sunda regler och principer samt att man litar på alla inblandade så är det relativt lätt att undvika tråkigheter.

   Svara
  2. David A

   Din flickvän pussar inte heller flickor på krogen? Är du säker? Tänk om hon får ett utbrott av herpes?

   Att ha flera sexpartners är en riskfaktor, men att ha en genomtänkt sexualpraktik är motsatsen. Att ha ett öppet samtal om sex minskar risken, okunskap ökar.

   Och som tur är kan jag råda bot på det senare; om din flickvän drabbas av munherpes så har hon förmodligen inte pussat flickor på krogen. 70% bär på viruset men de flesta har det vilande. Majoriteten har fått det under spädbarnsåren genom närkontakt med föräldrar och syskon.

   Kunskap är bra grejer.

   Svara
   1. David A

    Förmodligen inte. Ledsen att jag lackade ur på att du skrev som om du tror att vi som har flera sexpartners är sämre på att skydda oss.

    Jag tyckte också att du var lite oschysst mot Klumpe vars inlägg inte handlade lika mycket om sex som om personlig utveckling och hur saker kan förändras inom en.

    Svara
 2. Polly

  Personlig utveckling är spännande! För varje ny krök på livets stig så blir utsikten allt vackrare. Fast omvärlden är inte alltid lika förtjust, somliga vill gärna att världen ska stanna den där dagen när de tycker att de har förstått. Och sen beskyller de oss andra för att vara inkonsekventa?
  Men den som inte är stadd i utveckling är under avveckling…

  Och så får jag gratulera till en härlig morgon!

  Svara
 3. En klar tanke

  Otroligt härligt att du känner så! Hatten av för din förmåga att förändra ditt liv och ditt jobb med att hitta hur du vill ha det! Skit i vad andra tycker, mycket av andras negativa reaktioner är nog ren avundsjuka på/ upplevt hot av att du vågar göra vad de bara drömmer om. Och då syftar jag på just förändringsarbetet. Så många är så otroligt rädda för att något ska ändras, men önskar inget hellre.

  Håller med David A. Senast jag hörde så uppskattades att mer än 85 % av befolkningen är bärare av Herpes simplex-smitta. Smittan kom när personen hade det som kallas ”3 dagarsfebern” i småbarnsåren. Väldigt sällan smittas man som ung eller vuxen av den typ som sitter i ansiktet. Utbrott sker när immunförsvaret är ansträngt och utbrottet är oftast väldigt synligt för andra. HS smittar inte om bäraren är utan aktiva utbrott. HS som sitter i ansiktet vill inte gärna fästa på könsorgan och tvärtom. Men det har inträffat att ”munherpes” hittats på könsorganen, så säker kan man aldrig vara. Genital HS är dock väldigt mycket mer smittsamt för unga och vuxna, den är jag livrädd för.

  Svara

Skriv en kommentar!