Nej till snuskprat vid snusk

Snuskprat i sängen har jag aldrig förstått mig på.
Herrn och jag skulle komma till häromdagen. Eftersom p-sprutan fortfarande sitter i och jag alltså är i slutet på vecka 6 av blödningar (jo jag är aningen trött och hängig) blir det inte så spontant eller passionerat utan det blir en hint om att ta fram handdukar och sedan missionären, vilket är en ställning jag älskar så den biten är inget problem men jag saknar ärligt talat passionen och experimenterandet i vårt sexliv. Hur som helst försökte Herrn hotta upp det lite med att jag skulle prata snusk med honom under tiden.

Jag frös till is och hoppades att han inte menade allvar.
Tydligen gjorde han det och tillmötesgående som jag är pratade jag lite om hur skönt det var och kände direkt att sexet inte längre var skönt, mitt prat var oerhört krystat och jag slutade faktiskt ha känsel i kroppen. Jag låg bara där och pratade vilket resulterade i att jag tillslut gav upp för jag ville också passa på att ha det skönt när vi nu äntligen kom till skott (vi gör det så sällan nu för tiden). Men för min del fick jag börja om från början och självklart blev han då klar före mig och aningen frustrerad var jag när jag somnade sedan.

Vad är det för dumheter med att snacka i sängen? Pratar man inte nog mycket utanför, i vanliga livet, så det måste följa med ner i sängen?
Jag hade lika gärna kunnat prata om vad som behövde handlas eller planera maten, så otroligt osexigt var det och jag gick framför allt miste om en otroligt efterlängtad omgång sex!
Aldrig mer.

(Jo det finns de som tycker om att babbla i sängen, jag säger inget ont om dem, jag är bara inte en av dem.)

Läs även dessa inlägg:

10 reaktion på “Nej till snuskprat vid snusk

 1. Marielle

  Att föra ett snusksamtal i sängen kan jag tycka är för mycket, men någon enstaka mening eller något ord här & där är bara trevligt & ‘avbryter’ inte det hämningslösa på samma sätt. Kommer det inte naturligt utan krystat så blir det ju dock stelt oavsett..

  Svara
 2. alice mae

  Personligen tycker jag att sex behöver kommunikation, och kanskemest av allt akratt, som för mig tyder på avslappning. Och jag har inget emot att den jag har se med pratar snusk med mig, men att jag skulle göra det? ALDRIG. Jag brukar skylla på att dalmål är den osexigaste dialekten som finns, men egentligen är jag bara jävligt blyg. 😛

  Svara
 3. Klumpesnusk

  Jag tror en del av problemet med snuskprat under sex är att man försöker imitera porrfilmer eller filmer, istället för att göra det på sitt eget sätt. Istället för att hitta hur man själv vill prata sex och snusk så försöker man följa nåt slags ”regel” för hur det ska gå till.

  Svara
 4. Ami

  Dumheter med att prata snusk – babbla i sängen, inget ont om dem. Åh du är så underbart charmigt rak på sak (från en babblare :-)).

  Säg åt den där blödningen att ge sig av, den kan åka på semester med pms:en. Helst en långtur och fastna på Tahiti.

  Hoppas ni snart kommer till skott igen, frustration är värsta som finns.

  Svara
 5. Kiwi

  Rätt sorts snuskprat är underbart- jag har haft älskare som berättat långa berättelser samtidigt som de smekt mig. Och enstaka ord eller små hintar och anvisningar är helt ok. Men när det börjar bli långa monologer om min kåta lilla fitta som ska knullas si och så och mina pattar bla bla bla… Så blir jag bara avtänd. Samma sak när folk börjar kräva beröm och pris för sin fantastiska kuk. Jag har faktiskt varit tvungen att säga åt en person att sluta- hans kukprat gjorde mig så avtänd att jag inte ens ville försöka börja om. Själv är jag urdålig på att prata snusk, jag blir så distraherad att jag tappar talförmågan när det blir skönt.
  Men jag skulle vilja dela in det- prata erotik/erotiskt= win. Snuskprat a la porr= fail. För mig.

  Svara
 6. Citronen

  Jag vill gärna höra, främst när jag suger kuk, att jag är duktig, att han blir kåt, att han tycker det är skönt. Alternativt att han stönar. Jag tycker det är galet osexigt med människor som inte stönar. Det funkar inte för mig. Men män som vill prata om min kåta lilla fitta osv nä du, det går bra ändå.

  Svara
 7. andersson

  ”Vad är det för dumheter med att snacka i sängen? Pratar man inte nog mycket utanför, i
  vanliga livet, så det måste följa med ner i sängen?”
  Alla gillar olika saker. Citatet ovan illustrerar en väldigt vanlig inställning där ens egna känslor inför någonting i sängen tas som allmängiltiga. Något som jag tycker är en tråkig inställning och tyder på brist på fantasi och empati.

  Svara
 8. blackbird

  Som jag ser det så uttrycker Sheila sin egen mening och kastar ut frågan vad vi andra tycker, båda meningarna avslutas med frågetecken och det är varken oempatiskt eller fantasilöst!! Så det så! Och uppenbarligen finns det åsikter om detta med dirty talk, säkert lika mycket för som emot. Jag tillhör de som inte kan prata och njuta samtidigt, och det jag gärna lyssnar till är de ljud som uppstår när min moatjé har det skönt. 🙂

  Svara
 9. Sheila Inläggsförfattare

  Ljud har jag inga problem med, att han stönar när jag suger eller annat älskar jag. Men att prata i sängen är inte min grej helt enkelt. Det stör mig och ska jag börja fokusera på att prata istället för att ha det skönt, då har jag inte längre sex för min skull och varför då ens ha sex om jag inte ska ha det skönt? Med de få gånger det händer nu tar jag vara på varje sekund att njuta, inte prata om det. 😉

  Svara
 10. Lovely

  Det mest osexiga jag varit med om var en kille som när vi hånglade sa var gång han klämde på mina bröst att ”oh vilka sköna mjölk-kanoner”. Jag blev helt ställd och kände hur all lusten rann ur mig totalt. Mjölk-kanoner? Hallå? Ja, på en gravid kvinna kanske, men va sjutton? Gissa om jag sade tack och adjö innan det blivit mer än så.

  Annars är det väldigt olika för mig beroende på vilket sex det är. Sex med bara njutningsljud som stön och ”hmm-anden” kan vara väldigt upphetsande. Precis som att då och då lägga in lite ”snuskiga” ord och meningar kan vara rätt ibland. Det beror på vilket sorts sex det är helt enkelt.
  Jag står inte ut med komplett tystnad bara, helt utan något ljud. Då blir jag galen.

  Svara

Skriv en kommentar!