Lägesrapport

Jag har suttit här och väntat (nåja inte suttit vid datorn hela tiden, men jag tror ni vet vad jag menar ändå) att jag ska sluta blöda och återuppta snusket med Herrn för att sedan också ha motivation att skriva något här på bloggen.
Mest självklart för att få ruljans på passionen och leklustan igen men jag har haft lite dåligt samvete då jag försummat bloggen å det grövsta sista tiden.

Utan tvekan tror jag att ni någonstans förstår. Hur kul är det att läsa om att jag bara blöder och blöder?
Bättre då att jag väntar tills det finns något roligare att läsa om känner jag.
Därmed denna ekande tomhet från mig här.

Läget är dock fortfarande desperat.
Jag var hos barnmorskan för att få hjälp då min kropp inte känner att två månaders konstant blodförlust är något den klarar av, egentligen. Blodvärdet låg på 87 (normalt för en kvinna skall Hb´t ligga på 120-150g/l) så att jag har konstant huvudvärk och är ofantligt trött var inte det minsta konstigt.
Att ta p-sprutan var med god förhoppning men helt klart det dummaste jag har gjort i mitt liv.

Både Herrn och jag själv fasar för när blödandet väl slutar och järntabletterna fått chans att verka för då kommer jag vara ett monster. Hoppa på alla som känner att de vill ge mig njutning för Herrn kommer inte orka med och jag har hur mycket som helst att ta igen!

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Lägesrapport

  1. Hanna

    Välkommen att hoppa på mig 😉 Eftersom Tom jobbar mkt så blir det väldigt fattigt på sex här också, jag skulle önska lite mer än vad jag får så att säga.

    Puss i ljumsken

    Svara

Skriv en kommentar!