Jag måste skärpa mig

Meddelande till mig själv: Det här är min blogg, jag skriver om vad jag vill här.

Ja, på sistone har jag märkt att jag undviker att ta upp ämnen. Först nu har jag insett att jag gjort detta för jag varit mer orolig för om någon skulle ta eventuell anstöt än att jag måste skriva om det. Hallå?? Vad är fel på mig egentligen. Jag har ju alltid sagt att jag skriver för mig själv i första hand, och plötsligt har jag gått och blivit en stor mes som oroar sig mer för att nån liten människa ute i landet nånstans kanske inte håller med om vad jag säger. Nå, det slutar här och nu. Det här är min blogg. Mina ämnen. Jag är inte alltid politiskt korrekt, och nu behöver jag återigen påminna mig om att jag inte behöver vara det heller.

Det är fruktansvärt varmt här, och kombinerat med en hög belastning i mitt ”vanliga” liv de senaste dagarna har skrivlusten uteblivit. Men, jag ska försöka skärpa mig. Mer inlägg ska täljas ihop, oavsett om de är politiskt korrekta, och utan att jag oroar mig för eventuella negativa kommentarer.

Har ni något ämne som ni vill veta min åsikt på, eller en fråga som du undrar över och som jag eller andra läsare kanske kan ge svar på? Tveka inte att maila!

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Jag måste skärpa mig

  1. Pingback: Jumping Jack Flash | Sex and The Norrland

Skriv en kommentar!