Favoritbild #57

Jag kan inte förstå varför jag inte publicerat den här bilden förut. Jag har flera gånger tänkt, åh – det där är en favoritbild och jag borde dela med mig av den. Men på nåt vis har den alltid blivit bortglömd. Nå, inte längre!

Tyvärr vet jag absolut ingenting om den här bilden. Jag vet inte vem som fotograferat den, vad historien är bakom den, eller nånting alls om det vackra kukföremålet som hon håller. Däremot så kittlar bilden mig. Jag tycker om att se på den för den har sköna kontraster mellan den mjuka kvinnan och det hårda kukföremålet som ser ut att vara täljt av trä. Jag tror inte att föremålet är tänkt att användas som dildo, men det hade varit en häftig dekoration i vilket erotiskt hem som helst.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Favoritbild #57

 1. Magnus

  Hej!!

  Håller med om att bilden är vacker. Skulle gärna köpa en sån eller liknande till min madame. Frågan är bara var????

  Någon som vet var man kan köpa prydnadsföremål i denna stilen?

  Svara
 2. Whin

  Av den orientaliska ”looken” att döma ser det ut som den tantriska versionen av Shiva Lingam 🙂 Det är min tolkning iaf, och definitivt den vackraste avbildning jag sett hittills.

  Shiva Lingam är en avbild av den hinduiska guden Shiva’s kuk, och är en symbol för den manliga kreativa skaparkraften. Här är en bild på den traditionella varianten (den ovala ”bottnen” är Yoni, gudinnan Shakti’s fitta):
  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Linga_from_Shivalaya_Devipuram.jpg

  Svara

Skriv en kommentar!