Amatörbild: ”Johan”

Jag fick följande mail och nedanstående bild skickad till mig. Alltid roligt med beröm, jag bugar och tackar och hoppas att din bild skänker glädje hos andra!

”Jag har läst din blogg ganska länge nu och uppskattar den mycket. Framförallt det faktum att du lyfter fram kvinnor med lite kurvor och buska, en bit ifrån den allmänt rådande sex- och porrnormen. Det är extremt uppfriskande. Jag är 23 år och tänkte dela med mig av en bild som jag tagit på mig själv, vid köksbordet av alla ställen. Håll till godo och keep the good work up.”

Läs även dessa inlägg:

17 reaktion på “Amatörbild: ”Johan”

 1. Polly

  Fin bild!
  Nu har jag varken det ena eller det andra som Johan (eller den här bloggen) uppskattar och dessutom kunde jag vara hans mamma, men skönhet är tidlös!

  Och det tredje skriver jag absolut under på: Keep up the good work!

  Svara
 2. Johan

  Tack så mycket för alla komplimanger! Var jag lite tveksam att lägga upp först, har några komplex, om än inte stora. Och ja, jag är singel:)

  Om klumpesnusk skulle ge sig medgivande hade jag kunnat lägga ut min mailaddress, om någon hade velat se fler, eller byta, bilder. Älskar nakna kroppar oavsett storlek och form, och tycker det är kul att fota mig själv också.

  Tack återigen!
  J

  Svara
 3. Johan

  Verkligen inte. Jag ville mest betona att det är skönt ibland med saker som skiljer sg från ”idealet”. Uppskattar hårlöst och tightare format mycket. Är dessutom en fan av ålder. Gärna över 40!

  J

  Svara
  1. Melonen

   Med risk att förvandla bloggen till en kontaktförmedling på tonårsnivå, så måste jag säga att det var synd att preferensen låg på över 40 år.
   Men det är inte alltid man är för ung 🙂

   Svara
 4. Porrtrollet

  Jaa! En bild på en kille som inte kör upp kuken rakt i ögonen på en och visar lite mer av kroppen än bara ollonet. Lovely.

  Also, är det säkert att 26 är för ungt 😮
  Du är ju så fin Johan 🙂

  Svara
 5. Johan

  Ni är väl för snälla! Tack. Och egentligen är inget för ungt eller för gammalt för mig. Jag är bara väldigt öppensinnad, och tycker egentligen att allt mellan 18-50 brukar kännas bra, så länge man har kul tillsammans och trivs.

  Sedan tror jag inte att klumpesnusk vill ha det här som en kontaktförmedling, och det respekterar jag fullt ut. Men hade jag haft möjlighet hade jag gärna tagit en svängom med er alla!

  Svara
 6. Veronica

  Vilken läcker bild! Och befriande skönt att slippa bara en närbild på en kuk helt apropå. Man får se lite av mannen som den sitter på oxå, nice!!

  Svara
 7. Anonym

  Jag vill också ha Johans mail! Jag är fyllig, men tyvärr lika ung som Johan själv, måhända det duger ändå? 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!