Ingenting idag, planer för framtiden

Sorry, mina vänner. Jag hade egentligen tänkt skriva en uppföljare till mitt inlägg om sexlösa förhållanden där jag förklarar mer ingående mina åsikter och tankar – men pga bristande energi och motivation samt ett något knackigt humör kommer det inte att hända. Inte heller vet jag riktigt när det kommer att hända då jag har dagar fyllda med jobb och annat framför mig.

Onsdagen är vikt för resa till både Elin och Ami (i den ordningen) och jag misstänker att mina tankar kommer att fokusera på andra prioriteringar då.

Översättning: Var beredda på många bildinlägg framöver.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Ingenting idag, planer för framtiden

  1. arthur

    Tråkigt att höra att livet inte bara är i Dur för Dig så här i ljus gröna vår-försommartider. Tror många mig med var lite nyfikna på just en fortsättning i ämnet om ”vita relationer”. Något som kan göra både dagar o nätter sotsvarta för den drabbade, för visst brukar det bara den ena parten som känner frustrationen i sexlöshet? Känslan av att se andra leva i det rosa molnet gör det hela så mycket värre och alla vet vi ju att det känns lite extra pirrigt när körsbärsblommens violetta börjar skymta.
    Det är lite märkligt hur det kan svänga från det ena till det andra och har varit med om hur det vita efter en längre tids trassel, som klarats upp, istället på bara några veckor blev lekar som slutade med ”lilla döden”. Alltså…man ska aldrig ge upp och man måste räkna med att kommunicera sig blå.

    Tänkte medvetet i färger när jag skrev det här inlägget, ett sätt att styra bort från det gråa, det svarta och det vita….

    Svara

Skriv en kommentar!