Gästblogg: Vem har störst sexlust i din relation?

En läsare som vill vara anonym blev inspirerad av frågan där till höger om vem som har mest sexlust i en relation. Hon skriver att hon gärna vill ha feedback och tankar kring hennes inlägg.

Jag är en ung kvinna som inte lever i något förhållande. Jag har relationer. I mångas ögon kanske för många, i andras kanske en obetydlig skara. Under det senaste halvåret har jag utforskat min sexuella ådra mer än vanligt. Inte på egen hand, utan tillsammans med män. Flera män. Flera gånger, olika tillfällen. (För att klargöra vill jag tillägga att jag är högst monogam när det kommer till mer känslorelaterade relationer snarare än sexuella).

Det är på varierande sätt jag träffat dessa män. Telefonlinje, internet, plugget samt kollektivtrafik. Sättet spelar egentligen ingen roll för min del, det som däremot fascinerat mig är behovet av att träffa flera män. Det har inte räckt med en man, inte ens två kunde tillfredställa mina lustar. Inte tillfredställelse i den bemärkelsen att jag inte fått orgasm, utan den där tillfredställelsen då jag känner mig mätt på sex.

En kväll var jag på middag hos några vänner. Klockan hann närma sig midnatt innan jag begav mig hemåt. På tunnelbanan hem ringde jag ett samtal till en nykläckt kontakt. Två timmar senare slöt han upp hemma hos mig. Mineralvatten och intressanta diskussioner flödade i ett par timmar innan jag blev frustrerad av kåthet. Vi hade sex länge. Jag kom och kom och kom åter igen. Han kom, tillfredställde mig, blev hård och kom igen. Som sagt, vi hade sex länge. När han sedan åkte hem på morgonen, var jag fortfarande kåt. Otroligt kåt. Känslan av att kunna fortsätta i all oändlighet infann sig, och jag blev frustrerad över att jag fortfarande var kåt, efter åtskilliga orgasmer. Jag borde vara nöjd, mätt och belåten. Istället rotade jag fram en dildo och onanerade på egen hand i ytterligare 45 minuter innan jag slocknade av utmattning.

Ett annat tillfälle, med en annan man, kände jag så pass stor sexlust även efter sexet att jag slog en signal till en annan man. Sedan skämdes jag av insikten att jag hade haft sex med två olika personer under loppet av fyra timmar. Det hela slutade även där med att jag onanerade tills jag somnade efter det. Jag har inte haft sex med olika personer under samma dag igen, men tanken har cirkulerat i mitt huvud flera gånger efter det.

För att återgå till vem som har störst sexlust i mitt förhållande till män, så är svaret på frågan alltid jag. Det där med att män alltid tänker på sex upplever jag som en myt. Det är alltid jag som är kåtast, jag som behöver tillfredställelse och jag som tar initiativ till sex… Jag känner mig nästan besviken på män som inte vill ha sex oftare än jag.

Det som fick mig att skriva var egentligen den frustration jag känner över att alltid vara kåt. Om/när jag berättar det för någon, om min ”konstanta” kåthet, så bemöts jag av ett leende och något som jag uppfattar som snarlikt avundsjuka. ”Vad härligt”, är en vanlig kommentar. Och visst, det är härligt att alltid känna kåthet när tillfälle för sex ges. Det skulle jag inte vilja vara utan. Frustrationen däremot som infinner sig när ingen man finns tillgänglig, för att uttrycka mig slarvigt, är otroligt jobbig. Känslan av att ha onanerat sig igenom en långfilm utan att känna sig tillfredställd… Ett angenämt problem i någons ögon, ett rent helvete i någon annans. Jag kan tyvärr inte uttrycka min känsla på något annat sätt en ren frustration. Enerverande att alltför sällan känna tillfredställelse. Otaliga timmars onani leder till ett behov av fler orgasmer. ”Mycket vill ha mer”.

Min undran är om någon annan befinner sig i liknande situation? Du, som är den med stört sexlust i din relation, hur upplever du det? I vilken grad är din lust större? Hur hanterar du det? Och ytterligare en undran… Någon teori om varför jag aldrig känner mig mätt på sex?

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Gästblogg: Vem har störst sexlust i din relation?

 1. E

  Jag har också varit där! Det gick över när jag började tröttna ut mig själv, hehe. Jobba heltid, skaffa hund och skafaf gymkort. Nu kan jag hantera det och min pojkvän slipper känna sig utbränd! 😉

  Svara
 2. Secretessa

  Jag är inte kåt lika ofta som du beskriver men jag kan känna igen mig i frustrationen över att inte bli mätt. Och jag känner igen det att vara den som vill ha sex mest och vara den som tar initiativet. Jag tycker definitivt inte du ska skämmas över att ha sex med flera efter varandra. Vad spelar det för roll?

  Oftast så väcks min kåthet när jag har sex. Lust föder lust. När vi har haft trekant så istället för att bli mätt så vill jag bara ha mer. Enklaste sättet för mig att inte vara kåt är att jobba mycket och fokusera på annat. Men hur kul är det?

  Svara
 3. VenusLi

  Oj vad jag känner igen mig!
  Känslan av omättnad och att vilja ha mer finns ofta hos mig…

  Tror också att det är mycket myter kring män och deras sexualitet.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Tro mig, det finns massor med myter kring män och mäns sexualitet. Tyvärr blir det många killar som försöker leva upp till dessa myter (jag har gjort det i det förflutna) och då blir det inte alltid så bra…

   Svara
 4. blackbird

  Sex, en utmärkt drog att bli beroende av! Mmm…. endorfiner… oxytociner…. 😀
  Men det är nog som Secretessa skriver, lust föder mer lust? Därför blir det lite jobbigt när tillgången till sex med någon annan inte motsvarar efterfrågan…

  Svara
 5. Rebecca

  Varit där med, mmm underbart minne. Några få år hade jag förutom min sambo en älskare & jag behövde verkligen båda för att min aptit var så stor. Sex 5-10 ggr i veckan. Men jobbade bara lite deltid & cyklade mycket, något som är väldigt positivt för sexlivet 😉
  Men men , idag får min sambo lirka varsamt för att det ens ska bli en 3-4 ggr i månaden. Har annat att kämpa med & en del krämpor som tar energi. Njut av att ha sex ofta, blir det för frustrerande-gå upp i nåt annat som kräver din själ. Som tidigare kommentator nämnde hittar nog du oxå balans med tiden.

  Svara

Skriv en kommentar!