En porrig flickvän?

Eller: konsten att släppa fram lusten.

Det här inlägget började som nånting helt annat och var faktiskt schemalagt häromdagen. Men jag kände mig inte nöjd med det. Nånting saknades, vilket fick mig att ta bort den schemalagda publiceringen och återgå till ritbordet. Jag kände att det saknades en pusselbit, nånting som knöt ihop det hela. Jag fick den, men jag fick även mer att inkludera i mina tankar.

När jag gick i gymnasiet fanns det en viss typ av killar. Det är den där typen av killar som jag privat brukar kalla för ”Höhöer”. Ordet kommer från det grabbiga ”Hö hö” fnissande som ofta återkom i deras samtal. Det var killar som uppenbarligen hade det ganska gott ställt hemma, och som inte var speciellt intresserade av självutnämnt töntiga saker som att läsa böcker, gå i skolan eller knappt ens tänka speciellt långt bortom sin egen händelsehorisont. Eller ja, tänka överhuvudaget ingick inte i speciellt stora doser hos dessa killar.

Det var oundvikligt att inte lyssna på deras samtal. Det var trots allt en liten skola och även om man inte ingick i samma sociala kretsar så delade man emellanåt klassrum och i ett större perspektiv delades även resten av skolan.

Dessa glorifierade neanderthalare (som jag tyckte då) hade ett ofta återkommande samtalsämne: vilken sorts flickvän de skulle skaffa. För det verkade rätt sällan vara tal om att råka träffa någon, utan de skulle ”skaffa” en flickvän, ungefär som att de valde vilken sorts salami de tänkte köpa, eller vilken färg på jackan. Rätt mycket av deras jargong gick ut på att ”skaffa” diverse saker, och där ingick vilken sorts flickvän de skulle ha. Konsensusen var rätt tydlig, de skulle skaffa en porrig flickvän. Gärna nåt lite skadat gods som gladeligen skulle gå med på vilka sexuella manövrar de lustade efter. Eller ännu hellre nån av de där porrtikarna som figurerade i snuskfilmerna. Men juryn var enig – det skulle vara en porrig flickvän som antingen stod ut och lät dem ha sina göromål med dem i utbyte mot deras närvaro eller en porrtik som älskade det och gladeligen sög kuk, blev sprutad i analen och alltid var villig med ett hål för deras kuk.

Att säga att dessa grabbar hade en mycket snäv kvinnosyn är som ni säkert förstår ingen överdrift. De hade nästan ingen praktisk erfarenhet med kvinnor, än mindre hade de intresse eller motivation att lära sig mer om kvinnor än vilket hål man skulle trycka in den i för att få rätt sorts ljud. Kvinnor var för dessa killar ungefär som pip-leksaker är för hundar. Man klämde på dem, de pep till och Höhöerna skrockade sitt igenkänneliga läte.

Själv visste jag inte heller mycket om kvinnor, men jag visste att jag ville lära mig. Jag var medveten om min egen bristande kunskap i ämnet och ägnade mig därför väldigt lite åt att arrogant posera kring det som om jag var nåt slags casanova som framåt söndagen fick veva in kuken med metspö för den var så slutkörd och dränkt i fittsav.

Men nu sitter jag här i Amis vardagsrum medan hon är på massage och funderar. Jag tänker på hur jag har fått omvärdera många av mina tankar. En del principer som jag haft väldigt länge, såna principer av modellen ”det där är ingenting för mig” har jag fått omvärdera rätt rejält efter att hon kom in i mitt liv. Hon har visat mig att saker som jag annars förkastat som ”för porriga och osmakliga” faktiskt är rätt trevliga, om det görs på rätt sätt och med närhet och kärlek. Gör man det så upphör de att vara porriga, och blir istället vackra, sexiga och ett underbart sätt att utforska en sexualitet tillsammans.

Hon hjälper mig att finna min lust, och jag litar på henne. Jag har verkligen fått omvärdera många tankar och åsikter som jag tidigare nästan gjutit i cement, för jag har med hennes hjälp insett att jag kanske baserade dessa åsikter på antingen felaktiga fakta, eller för begränsade och vinklade fakta.

En annan sak som hon hjälper mig med är min främmande kuk. Jag har nämnt den tidigare. Jag och min kuk har under snart två år haft en liten falling-out och vi kommunicerar inte riktigt på det sättet jag hade önskat. Jag kallar min kuk för främmande för ofta känns det inte som att den är en del av mig. Jag har problem att hålla ett stånd igång, och det frustrerar och stressar mig – speciellt när huvudet kan vara så fyllt med kåthet att jag blir snurrig. Att då inte få utlopp för det fysiskt är frustrerande.

Ami hjälper mig att hitta min lust. Hon tror att jag tänker för mycket, att jag med mina tankar glömmer bort i stridens hetta att det enda som spelar någon roll är lusten. Jag tror hon har rätt. Jag tror att jag är lite för ödmjuk där, och att jag är orolig för att göra fel. Hon viskar saker till mig och påminner mig att hon inte går sönder och att hon älskar när jag tar för mig av henne. Påminner mig att jag får göra nästan vad jag vill med henne, så länge hon är hon är antingen mjuk eller våt när jag tar för mig av henne. Att jag inte ska vara rädd för att ta för mig av henne, och fokusera mer på min egen njutning än hennes, för hennes njutning kommer automatiskt av min njutning.

Igår natt hade vi härligt sex. Egentligen var vi för trötta, men hon låg nära mig och smekte mig. Lusten växte hos oss båda. Vi pratade om det jag skrivit ovan, och hon viskade härligt snuskiga ord i mina öron. Ord om hur hon ville att jag skulle ta för mig av henne. Hon hällde kåthet i mina öron och det rann ner till mitt skrev. Efter en stund knullade jag henne, och ett kort tag tänkte jag inte på henne. Trots en bedövande kondom kände jag lusten i skrevet. Till sist kom dock tankarna tillbaka, men det var ett framsteg för mig, och jag ska lära mig att göra oftare. Ami beskrev det som att min kropp vet vad den vill, men kroppen tröttnar på att huvudet stör för ofta med tankar och då lägger kroppen av.

Jag tror hon har rätt. Jag tror jag övertänker alldeles för mycket. Tankar kring sex är bra – när man inte har sex. När jag har sex, då borde jag bara tänka på min lust.

Ingenting annat.

(Jag är hemma igen på Onsdag, så förhoppningsvis då kan ni se fram emot lite mer regelbundna inlägg. Jag vill även påminna att jag gärna tar emot läsarfrågor under rubriken ”Fråga Klumpesnusk”. Har du frågor om sex och relationer? Jag försöker svara på dem så gott jag kan. Kram!)

Läs även dessa inlägg:

12 reaktion på “En porrig flickvän?

 1. Matilda

  Det är bra, ge dig hän! 🙂 Det var ett intressant inlägg dock för det känns som att linjen mellan just en snäv kvinnosyn och bra sex är..otydlig! Jag är just en sån ”porrtik” som njuter av att han njuter, och går above and beyond för hans önskningar(för min skull okej?), men de blir förvånade när jag ber dem diska sin egen tallrik på morgonen.. De förväntade sig nog att jag var naturligt underlägsen, men jag förstår dem givetvis. Du borde skriva ett inlägg om dubbla personligheter för det är nog lika vanligt som fördomar om höhöer och deras osmakliga företeelser 🙂

  Svara
 2. Bodypalace

  Du det här var nog det bästa jag har läst i din blogg sen jag hittade hit! Bra skrivet och framför allt intressant och läsvärt, 5+ av 5 möjliga 😀

  Svara
 3. thetounge

  När det gäller att ge sig hän, så upplever jag min älskling som ett föredöme. De spöken som håller mig tillbaka bor verkligen bara i mitt eget huvud. Men när det är så där överdjävligt skönt för henne, oavsett hur det har gått till. Så längtar jag efter att kunna släppa efter precis som hon gör.

  Jag gör det ibland. Men vill att det ska vara ett normaltillstånd. Förstås.

  / Fästmannen

  Svara
 4. Secretessa

  Jag uppskattar också när människor tar för sig av mig. För när jag vet att de ger sig hän så kan jag gå in i mig själv och ge mig hän.

  Jag undrar om det inte är så att många kvinnor har lättare att njuta mer hämningslöst än många män.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Kanske. Det är svårt att säga specifikt. Jag har alltid tagit på mig ett stort ansvar för att se till att den jag har sex med njuter, och kanske under åren har jag glömt bort att jag får vara självisk också. Jag har börjat lära mig att om jag är självisk under rätt omständigheter, så är jag (lite paradoxalt) inte självisk eftersom hon njuter av att jag tar för mig.

   Svara
   1. Secretessa

    Det går lite att jämföra med att vara förälder. Att se till att jag själv mår bra gynnar för det mesta också mina barn.

    Att vara ”självisk” i sexlivet är att ta ansvar för sin egen njutning tycker jag, och det finns nästan inget bättre än att ha sex med någon som njuter helt och fullt.

    Svara
 5. B.

  Bästa inlägget jag har läst på den här bloggen! Även jag har spöken som börjar tala under tiden jag försöker koncentrera mig på att njuta. Det kan bero på så många saker. Är man osäker på sina känslor kan de komma. Är man osäker på vad hon vill och relationen lider av dålig kommunikation är de där och buhuar(till skillnad mot höhöar ;)). Det tog lång tid innan jag insåg att man ibland inte bara får utan bör vara självisk i sängen. Det är också svårt att släppa den inställning man haft så länge, att man bör ge njutning i första hand och ”ta” i andra. När jag väl gjort det har det dock visat sig att båda njutit så mycket mer.

  Så avslutningsvis vill jag bara säga att jag håller med Ami i det hon säger åt dig, och jag önskar dig lycka till i din träning i att få bort hjärnspökena!

  Svara
 6. Polly

  Ansluter mig till Bodypalace och ger också 5+ till den här posten!

  Jag är lite för gammal för att någon skulle komma på att kalla mig ”flickvän”, men att bli uppskattad för att vara en porrig älskarinna skulle inte göra ont. Men någon ”höhöare” vill jag inte ha och framförallt ingen Professor Higgins som talar om för mig vad jag bör gilla eller inte. Kommunikation med varandra slår all teknik i världen, men det finns nog en poäng i att koppla bort intercom-linan mellan hjärna och kön…

  Svara
 7. enfdbarslyna

  JAg tänker inte kommentera texten som så, förutom att jag någonstans vill vana dig för en spiral/moment 22!

  Ju mer du pratar om att din kuk är främande ju mer främande kommer den bli, tankens kraft är välldigt stor heter det ju! Både det talade och skrivna ordet är makt!

  Jag tror att en del av ditt problem kommer försvinna om du slutar kalla kuken för främande (det är ju inte säkert att själva kukproblemet försvinner, men det själva mentala-biten-problemet som du har på grund av problem kommer nog mattas av lite!

  Bara en tanke!

  Svara
 8. Polymake

  Min älskade fru visade mig det här inlägget, och först undrade jag varför, men strax förstod jag orsaken till att hon fastnade för den, ty min kuk är också sådär nyckfull som din tycks vara. Frågan är bara hur man ska stänga ute tankarna. Vidareutveckla gärna det här inlägget om du kommer på något!

  Svara
 9. L

  Alltså så himla bra ämne, skriv mer om det!

  Jag tror att min pojkvän kan tänka såhär ibland, även om han nog kommit över det rätt bra nu, men en rest finns ju fortfarande kvar som ibland kan leda till en slags moment 22-situation. Jag blir ju inte kåt på hans ”uppvaktning” av mig primärt, utan på att han är kåt. Jag tror dock att han kan ha svårt att visa det och bara ta för sig för att han tycker att han ska göra något för mig först så att jag kommer igång, vilket innebär att jag INTE kommer igång eftersom det kan kännas som att ”nu gör han såhär för att göra mig kåt” istället för att ”jävlar vad kåt han är, fett!”, vilket gör att han anstränger sig ännu mer, vilket gör att jag blir ännu mindre kåt osv. osv. Jag vet verkligen inte hur jag ska ta upp det (alltså det kanske inte ens ÄR riktigt såhär, från hans sida, men hur ska man veta?) eftersom det skulle kunna tas som kritik så himla lätt, och bara göra saken ännu värre!

  Svara

Skriv en kommentar!