En dålig bloggare

Hej där. Ni kanske minns mig? Det är jag som försöker skriva i den här bloggen emellanåt under mitt alias ”Klumpesnusk”. Tyvärr går det inget vidare numera.

Jag tänker inte be om ursäkt för det. Jag känner inget krav att skriva här för er skull, även om jag givetvis uppskattar alla ni smarta och insiktsfulla läsare som av någon anledning hittar hit. Det här är min blogg och jag väljer själv engagemang här. Att ha smarta, charmiga, inspirerande läsare är en stor bonus, men det är i första hand för min egen skull som jag brukar försöka trycka ur mig nånting skrivet här.

Men den senaste tiden går det länge mellan inläggen, och jag tänkte bara klargöra att det INTE beror på att jag tröttnat på att skriva eller blogga. Jag har fått några små försiktigt omtänksamma mail som alla frågat ungefär samma sak, nämligen om jag tröttnat på att skriva, varför skriver jag inte mer, och att de ser fram emot nya skriverier.

Den bistra sanningen är den att jag helt enkelt inte har lika mycket tid och ork att skriva som förut. Jag har betydligt mer bortanför mitt liv som bloggare som tar uppmärksamhet och fokus nu. Jobb, flickvän, vänner. När det finns utrymme mellan dessa saker behöver jag ladda mina batterier, och även om jag inte saknar ämnen att skriva om så är jag mer trögstartad med att skriva nu än jag var för t.ex. ett eller två år sen. Vidare känner jag att jag gräver ner mig lite för mycket i mina ämnen, och att jag borde försöka hitta tillbaka till det som jag kallar för ”pralin-ämnen”, dvs saker som är lite mindre mastiga och mer välsmakande samt kommer i mindre storlekar.

Så, låt mig sammanfatta. Det kommer skriverier. Jag är inte trött på att blogga. Det har bara blivit en förändrad situation i mitt ”vanliga” liv och det gör att bloggandet får stryka på foten lite tills jag hittar en bra balans.

Sist men inte minst vill jag återigen tacka alla fina läsare för att ni fortsätter läsa mina och Sheilas ord. Utan er hade den här bloggen varit åtskilligt fattigare i kvalité.

Kram!

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “En dålig bloggare

  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag menar flickvän som i ett uttalat förhållande. Nej, jag har inte återgått till att bli monogam, men jag har ett uttalat förhållande med kvinnan som emellanåt nämns här i bloggen under namnet Ami. Men det är för närvarande inte min enda relation, bara det enda uttalade förhållandet.

   Svara
   1. Ami

    För att göra det än tydligare;

    Jag är den av de personer som Klumpe har relationsband till som vill (behöver) höra ordet ”flickvän”.

    Jag är poly och har kommit fram genom åren till att jag mår bäst då jag definierar mina relation, men då jag visste Klumpes inställning ville jag inte säga ”pojkvän” om honom (vilket han gav mig tillåtelse till från första början).

    Två viktiga genomtänkta tankar som till synes var oförenliga. Relationsanarkism a’la Klumpe koms efter långa samtal fram till att för att vår relation ska kunna utvecklas som vi önskar behövs att det är ett uttalat förhållande.

    Det ligger i linje med det Klumpe säger att relationer måste finna sitt eget sätt att vara (förklaringen han fick mig att köpa och överge mitt motstånd mot flick- och pojkvän).

    Jag hoppas att vi alla ska ge varandra utrymme att komma och gå i olika relationsformer utifrån vad som passar var och en för tillfället och att (trots att det förmodligen skulle vara slutet för mitt och Klumpes förhållande) att han tillåts bli en ”monogamist” om han väljer så en dag.

    Svara

Skriv en kommentar!