8 tankar kring ”Vacker bondage

 1. johanna

  läste igenom ert arkiv och blev lite nyfiken på en sak.
  Jag undrar helt allmänt om ’alla’ tjejer suger av sina pojkvänner/ragg/vad dom nu har för relation?

  Jag har gjort det ett par gånger när jag var yngre men tyckte det var äckligt och ohygieniskt.
  Min kille hade tvättat sig o sådär så det var inte det, jag tyckte bara det var äckligt att ha den i munnen när han liksom har kissat med den..
  Jag förstår inte min nuvarande kille som älskar att slicka mig, men det är ju hans val.

  Svara
  1. Sheila Inläggsförfattare

   Alla tycker naturligtvis inte om allt. Tror för egen del att de flesta väljer att ha oralsex med sin partner, men hur ofta är nog väldigt olika. Jag gjorde det i början för att göra det skönt för min partner, ge lite så att säga. Nu älskar jag det och skulle inte kunna tänka mig att Herrn ber mig sluta.
   Har man provat och ändå inte tycker om det – ja då låter man bara bli. 🙂

   Svara
   1. johanna

    nej givetvis inte, jag bara tänkte, för jag får ofta intrycket av att dom flesta gör det.
    ja nu har jag ju turen att vara tillsammans med en kille som inte bryr sig om ifall jag suger av honom eller inte, 🙂
    men jag har ju även varit med killar som bett mig göra det och när jag sagt att jag inte vill så blir dom typ stötta och sura.
    Fast det var ju självklart inte pojkvänsmaterial ändå, ifall dom inte kan respektera min vilja.

    Svara
 2. Älskarinnan

  Ang oralsex, nu ska jag göra en kort historia lång. Jag och Maken har varit ett Par i 30 år, jag gjorde klart för han tidigt att jag inte tyckte om att suga. Försökte några gånger men kopplingen till Styvfars snuskiga Kuk som tvingades in min min mun som barn blev övermäktig. Hur som helst, han har med glädje och inlevelse slickat mig till tusentals orgasmer och aldrig nånsin beklagat sig att han inget fått i retur. En dag för 6-7 år sen hamnade jag på en community där vanliga människor lägger ut bilder och filmer, just sugfilmer blev det jag slukade med hull och hår…..och en kväll överraskade jag maken med en avsugning, medans jag gjorde det tittade jag han i ögonen, den njutningen han visade gjorde att jag kunde njuta av att ge och faktiskt bortse från de dåliga minnena. Behöver jag säga att han idag får mer än han nånsin ens tänkt sig 😉

  Svara
 3. blackbird

  Bondagebilden är otroligt vacker som fotografi! Komposition, ljuset och vad det åstadkommer tillsammans. Hennes ansiktsuttryck och kroppshållning kan tolkas som lugn förväntan, nästan frid. Kroppens runda mjukhet står i skarp kontrast till repet, och det är repet som ger fotot nerv, någonting ska hända, det som hon väntar på. Utan rep – en bra bild men utan det extra som gör den så speciell.
  Äh, det är fotografen i mig som talar nu, inte den lilla tjockisen som aldrig har testat bondage själv…

  Svara
  1. Klumpesnusk

   Tack för tipset, och tack för att du hittade en källa! Vi brukar alltid försöka hitta källan till våra bilder (oavsett hur vi hittar dem) men det är inte alltid så lätt när nätet är brett. Därför uppskattas sånt här, och det fanns många andra fina repbilder på den sidan 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!