Tre mycket bra bloggar

Här är tre bloggtips som jag tycker ni ska läsa, men även kika in på Lustbloggar och rösta upp om ni tycker om. Ingen inbördes ordning.

Den första är Hornyand. Horny skriver en blogg med sitt sexlösa förhållande som tema, men skriver även om saker som gör henne upphetsad och saker hon längtar efter. En vacker kvinna som har en känsla för ord och bilder. Rekommenderas!

Rösta på Hornyand här.

Den andra är Blanka Blad. Blanka är en ofta återkommande kommenterare här, och hon skriver en blogg om sitt polyliv med tre pojkvänner, sina tankar kring sex, relationer och även lite politik. Bör läsas!

Rösta på Blanka Blad här.

Sist men inte minst är Vackra Sexuella Ord som skrivs av Liv. Liv berättar ingående om sitt sexliv, om sina ligg och sina tankar och lustar. Emellanåt dyker det upp lite bilder också, vilket är en trevlig bonus. Klart läsvärd!

Rösta på Vackra Sexuella Ord här.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Tre mycket bra bloggar

  1. Cookie

    Tack sötnos för tipsen, det är sannerligen kul, och behövligt med tips på bra bloggar, ska läsa på en gång!!! Hoppas allt är bra! A chaque jour suffit sa peine.

    Svara

Skriv en kommentar!