Tjejporr till påsk

Så, jag hoppas ni alla har en riktigt bra påskdag med god mat, gott sällskap och gärna massor med sex också. Själv tar jag det väldigt lugnt, men jag tänkte bjuda på den här filmen med två tjejer som har sex. Tyvärr får ni faktiskt gå till YouJizz och se den, de verkar inte erbjuda möjligheten att bädda in filmen här.

Jag tyckte den var mysig och lite okonventionell. Visst, den försöker med den klassiska porrklyschan om kabelreparatören och sedan urartar den med sex, men jag tycker den var mysig. Den är dryga halvtimmen lång också.

Det är två saker som får mig på nåt vis lite extra förtjust i den. Det första är att jargongen i inledningen är faktiskt rätt autentisk, inte sådär porr-krystad som sånt här ofta är. Övergången till porrklyscha är inte så smidig, men fram tills dess så låter båda tjejerna som om de verkligen har jobbat/varit med om det här. Bonus!

Det andra (och viktigare) är att det är grymt härligt sex i den här. Jag har blivit rätt blasé på den trötta tjejporren som produceras med plastiga brudar som åmar och kryper omkring. I likhet med Swedishteen är jag trött på den konstruerade och artificiella massproducerade varianten. Jag tycker om att se tjejer tillsammans, men den kommersiella tjejporren är bara så dödligt trist. Det här är visserligen kommersiell tjejporr, men på nåt vis känns den åtskilligt mer äkta och mindre inplastad och artificiell än all övrig skit som trycks ut i videohyllorna.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Tjejporr till påsk

  1. Håkis

    Bra filmat snyggt gjort båda filmerna jag tittat på. Klar man vill vara med………….

    Svara

Skriv en kommentar!