Runkmetoder?

Alla har vi säkerligen använt något annorlunda för att tillfredställa oss själva och att få veta vilka konstiga eller enkla knep andra människor har fascinerar mig. Balsamflaskor i duschen, borstar med ”rätt” form på handtaget osv. Det hör till testandet tror jag. Stearinljus exempelvis, gurka eller banan. Gurka upplevde jag vara fasligt kallt och bananen var det tur att vi hade kondom på då den bara var mos efter en mycket kort stund (jag knep sönder den).

Jag tog upp ämnet med två snygga karlar jag känner för att få lite idéer om vad de själva använt för konstigheter för att tillfredställa sig själva.
En av dem svarade snö och toalettpappersrulle. Detta fann jag vara lite underligt, för kyla brukar ha en ”förminskande effekt” och jag har svårt att se hur detta skulle kunna vara effektivt. Det hade det dock varit och jag måste ändå säga att det var huvudsaken.
Toalettpappersrullen skulle tydligen träs på innan kuken blev hård (kunde vara bekymmersamt att få över den med stånd) och sedan användas. Jag tänker bara på torr friktion i det läget, ajaj. Men även det hade varit effektivt bevisligen.

Den andre jag frågade svarade bananskal, dammsugare och hoprullad handduk med kondom.
Min spontana tanke är att bananskal måste varit otroligt kladdigt, dammsugaren smärtsam (jag har även svårt att se hur hans relativt stora doning ens gick att få in i en dammsugare) och den ihoprullade handduken med kondom verkar varit väldigt krånglig att få till. Man skall alltså rulla ihop en handduk, peta in en kondom och vika upp kanterna på kondomen utanpå handduken och köra igång.
Med dammsugaren gällde att få till en vibration i kuken (åter igen, vart fick han utrymmet ifrån?), inte ett smärtsamt sug, för att på så sätt vibrera fram en utlösning. Denna metod skulle ha varit den mest effektiva tydligen.

Något som jag hört talas om sedan tonåren är termosen med kokta makaroner, kan också ersättas av den sk ”snuskburken” för de som gör lumpen, hur effektivt detta är kan jag dock inte uttala mig om. Jag tänker att det också kan bli en aning kladdigt? Alla har vi ju försökt torka upp klibbig pasta som inte på något sätt är samarbetsvillig.
Sist men inte minst är en sk ”lyxrunk” enligt vad jag hört är när mannen helt enkelt runkar med kondom på.

För att sammanfatta:

 • Snö.
 • Toalettpappersrulle.
 • Bananskal.
 • Dammsugare.
 • Ihoprullad handduk med kondom.
 • Termos med kokta makaroner.
 • Bara kondom – ”lyxrunk”.

Vad brukar ni använda er av?
Eller vad är det mest tokiga ni har provat?

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Runkmetoder?

 1. LiteService

  man kan även ta en fryspåse och stoppa ner i soffkanten eller annat lämpligt utrymme. allt man behöver är att ha i olja eller glidmedel 😉

  Svara
 2. mate

  Jag kan inte låta bli att berätta om min pojkväns runkexperiment i julas. Jag hade kokat skinka och tagit bort svålen. Jag rullade ihop den och sa att ”det här borde du ju testa att knulla”. Sagt och gjort, fram med kuken och så körde han igång samtidigt som jag försökte hålla ihop den. Han tyckte det var skönt även om det var väldigt slemmigt och svålen föll sönder i bitar. Men ett roligt minne som vi skrattar åt var det iaf 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!