Ovanan att se sig själv

Häromdagen blev jag fotograferad. Ami hade planer för en fotosession med mig, och bad Secundus att fotografera oss tillsammans. Inspirationen var en tidigare händelse då hon hade masserat min kuk med olja, och lagt märke till att oljan i mitt könshår skapade en känsla av dagg. Detta var något hon ville replikera och fotografera, och frågade mig om jag var villig att göra det.

Jag accepterade då jag dels ville göra det för henne, men även ville göra det för min egen skull. Mer och mer känner jag att det är viktigt för mig att försöka gå utanför min bekvämlighets-zon och jag känner mig tillräckligt trygg med både Ami och Secundus för att kunna slappna av.

Sagt och gjort, kläder åkte av och kameror åkte fram. Jag skämtade lite om att jag kände mig som en porrskådis, där jag låg i sängen med särade ben och Amis händer på min kuk alltmedan kamerablixtarna lyste upp rummet. Det hela var relativt improviserat, och även om jag inte tror Ami fick till den visionen hon hade så kändes det intressant att bli smekt av henne och fotograferad samtidigt. Jag är ingen exhibitionist, jag tänder inte på att visa upp mig. Tvärtom kan jag tycka det är lite obehagligt då jag oftast är plågsamt självmedveten och det i sin tur gör det svårt för mig att slappna av.

Efter en stund började jag dock slappna av, och det kändes bra att knuffa lite på sina gränser. Bilderna blev fina också, även om det känns ovant att se sig själv på bild. Men samtidigt känns det bra att jag gjorde det, och lärde mig lite mer om just mig själv.

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Ovanan att se sig själv

  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag avvaktade med det då jag ville he Amis tillstånd (eftersom hon också syns till viss del) men vi har tillsammans valt ut en av bilderna och den dyker upp i sinom tid 🙂

   Svara
 1. Svenne

  Själva grejen att känna sig trygg i den situationen du var i.. ja det måste varit härligt 😉
  En upp på självkänslan =D

  Svara
 2. Pingback: Jag blottar mitt yttre « Klumpesnusk & Sheila

Skriv en kommentar!