Ordets makt

Det här med ord är fascinerande. Jag skriver ofta att en av mina absolut största talanger är just ord, och när jag säger det så menar jag det som i det skrivna ordet. Men jag har lärt mig att mina talade ord har en stark effekt på Ami.

I morse låg hon och jag och myste i sängen. Vi pratade, kysstes och mindes gårdagskvällen som innehöll en skön omgång av sex. Jag hade smekt henne och hon hade låtit mig vara den dominanta parten. Det var överlag väldigt fascinerande och något som hade tänt oss båda ordentligt. Vi tänjde lite på våra gemensamma gränser, och i morse låg vi och mindes det.

Hon sa att det räckte med att tänka på känslan från gårdagskvällen så började fittan pirra. Efter en stund började jag nyttja detta, och viskade suggestiva saker i hennes öra. Med mina ord framkallade jag minnena. En tydlig och fascinerande sak som hade hänt under gårdagen var att jag med mina ord kunde förlänga orgasmen hos henne.

Detta nyttjade jag nu i morse, och använde ordens makt och min egen kunskap om hur hennes sinne funkar för att få henne att njuta. Orden rann in i hennes öra och jag märkte hur hon började andas tyngre. Allt medan orden hälldes på ökade hennes lust, och till sist låg hon under mig och flämtade av kåthet. Den enda beröringen hade varit min hand som mjukt smekte hennes mage och venusberg, men ingenting mer än lätt beröring. Ingen fysisk stimulans utan bara mjukt sensuella fingertoppar.

Till sist behövde hon beröring, och två fingrar inuti hennes fick orgasmen att lossna. Men efter den där startknappen behövdes inte fingrarna. Istället skötte jag om henne med mina ord, och lyfte upp henne i orgasmernas himmel. Ami är väldigt fysisk när hon kommer, hon skakar och vibrerar. Inte så mycket ljud, men skakningarna och kramperna är vackra att se på. Hon låg där i min famn och skakade, mina ord som rann in i hennes öra och omväxlande fick henne att lugna ner sig eller att skapa nya orgasmer. Ord, och väldigt lite fysisk stimulans bortom närheten till kroppen.

Efteråt tog jag in henne för landning och vi låg en lång stund medan hennes eufori tog överhanden. Hon pratade om färger och en liten del av mig undrade om jag råkat ha sönder henne på nåt vis. Men det hade jag ju såklart inte, hon bara svävade runt i en himmel av euforisk efter-orgasmisk njutning.

Mycket fascinerande, och sensualiteten och närheten var påtaglig.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!