Om röstproblemen

En del av er har rapporterat att det är svårt att rösta. Jag önskar jag visste vad det berodde på, men det är inget fel här på den här sidan. Webhotellet anger inga problem utan gissar att det antingen är besökarens webläsare eller nånting relaterat med själva siten.

Jag har försökt lista ut nån lösning, men det enda som verkar fungera är att om du inte kan rösta – prova igen tills det går. En del har sagt att det kan ta några försök men sen fungerar det.

En del av er har anmält sina röster manuellt och jag har lagt till er i längorna, men tyvärr kan jag inte längre göra detta. Det är synd, men jag måste anse att röstresultatet som rapporteras av bloggen är det som är officiellt, och jag kan inte lägga till röster från kommentarer. Jag önskar det var annorlunda, men i rättvisans namn måste det bli så.

Som sagt, om du har problem att rösta – försök igen. Det är tyvärr det enda rådet och eventuell lösning jag kan ge. Om någon annan kunnig har tips och idéer kring det här tas detta tacksamt emot.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Om röstproblemen

  1. Citronen

    Jag rådde en person jag pratade med att byta webbläsare och då hade det fungerat (efter att jag själv fick till det efter upprepade försök) 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!