Jag blottar mitt yttre

Jag är inte en exhibitionist, och därför får jag väldigt lite njutning av att visa upp mig. Primärt är jag en voyeur, jag gillar att titta. Generellt är jag därför inte speciellt förtjust i att publicera bilder på mig själv, och jag har medvetet valt att inte göra det här till en typisk ”sexblogg” fylld med bilder på mig själv i mer eller mindre utmanande ställningar.

Med det sagt och med en viss nervositet publicerar jag nedanstående bild som är relaterad till det här inlägget. Jag är glad och nöjd med resultatet, och det var spännande att agera modell under såna här omständigheter och därmed gå utanför min egen normala bekvämlighetszon.

Läs även dessa inlägg:

9 reaktion på “Jag blottar mitt yttre

 1. Mimi

  Mysigt Klumpe. Glad att du väntade så länge och inte lagt så mycket fokus på din kropp tidigare men måste säga att det var en riktigt fin bild!

  Svara
 2. Pingback: Favoritbild (#112) — SwedishTeen

 3. alice mae

  Det är en fantastisk bild, och den gör inte den här bloggen till en bekräftelse/porrblogg för det. Din bild var mycket mer smakfull än det, som de flesta andra bilder du publicerar.

  Svara

Skriv en kommentar!