DT 101?

Jag har en väninna som skulle vilja lära sig DT (deep throat) och jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas förklara hur man gör. Gapa och slappna av? Det kan ju vara aningen problematiskt, speciellt om mannen i fråga har ett ordentligt redskap, vilket hennes man har. Så frågan är vilka anvisningar som kan hjälpa till på traven annat än att övning ger färdighet?

Har ni några tips?

Läs även dessa inlägg:

13 reaktion på “DT 101?

 1. Andy

  Träna, träna, träna! Med lämpligt föremål, såklart allra helst med en snopp. Andas lugnt och regelbundet genom näsan hela tiden, och stick inte ut tungan, utan håll den still. Så länge man andas lugnt så får man inte kväljningar. Bästa ställningen är när mannen står upp, och kvinnan på knä, eller kvinnan på rygg på exempelvis ett bord med nacken böjd över kanten. Mannen på rygg fungerar också, men vinkeln kan bli sämre för kvinnans hals. En fjäder att reta i halsen med är också bra träning. Att vrida huvudet lite är bra, så penisen går ner lite snett i halsen, det verkar inte reta lika mycket. Men andningen är A och O!

  Svara
  1. Sheila Inläggsförfattare

   Jag måste säga att vinkeln med huvudet utanför en kant verkar i teorin fungera bra då halsen blir förhållandevis rak och det blir mindre som tar emot, om man så säger. Men jag som älskar att ge DT avskyr den vinkeln, jag vet inte vad det är men det tar stopp direkt bara ollonet är i munnen så jag kan inte ta den ens så mycket som jag normalt gör… I övrigt, andning, bra tips. Det tänkte jag inte ens på. 🙂

   Svara
   1. Sheila Inläggsförfattare

    På tal om det så kan jag ju också avslöja att en av mina favoritvinklar är en av de krångligaste. Jag ligger raklång i sängen och Herrn står som i ”armhävningsställning” över mig och ”doppar” ner hela härligheten i munnen och halsen på mig. Bökig, men den är bäst för då är jag som bäst avslappnad. 🙂

    Svara
 2. Lyssra

  Det beror mycket på vinkel på huvudet om man ska lyckas eller inte. Vanligtvis när ger oralsex till män har man fortfarande huvudet ”på halsen” så man böjer halsen när man försöker göra deepthroat. Det kan då bli extremt stressigt eftersom kuken inte är böjbar och den stöter i halsmandlarna = kräkreflex. Försök istället att sträcka halsen så det går en rak linjen från munhålan till halsen. Sträck på halsen. Hm… Det här hade varit enklare att förklara via paint.

  Mitt andra tips är om det är något man inte har prövat förut så ska man själv ha kontrollen över det till en början. Respektera kräkreflexen så du inte får en massa dåliga minnen i bagaget för att du inte ”lyckas”.

  Det tredje tipset är att börja med fingrar, ex dina egna första och sedan arbeta dig uppåt.

  Ha så kul. 🙂

  Svara
  1. Blanka Blad

   Jag skulle säga acceptera snarare än respektera kräkreflexen. Jag kan inte träna dp utan att minst klöcka hur lugnt jag än andas. Men så har jag en känslig hals.

   Jag brukar behöva höra av den jag försöker ta djupt att det är sexigt att det hörs när jag försöker. Annars störs jag av funderingar kring det.

   Svara
   1. Sheila Inläggsförfattare

    Acceptans är nog en bra idé också, annars spänner man sig nog mer. Dessutom finns det de som tycker om att höra samtidigt som han känner att halsen med reflexerna krampar till runt om.

    Svara
 3. Citronen

  Andas in samtidigt som du tar kuken i munnen. Se till att vara tom på luft och sen ta ett djupt andetag samtidigt som du för in kuken i munnen. Sen andas du ut på vägen ut. Det blir lite haffsigt i början och kanske inte jättebra. Men har man en snäll snubbe som låter sig övas på brukar det gå bra. Försök inte att suga samtidigt, gapa stort, andas in och ut och ta kuken ut och in ur munnen.

  Svara
  1. Sheila Inläggsförfattare

   Har man jättestarka kräkreflexer så man kräks på första försöket är det nog bäst att ägna sig åt något annat.
   Med träning går det trycka fler och fler gånger, men äta bör man så då är det bäst att specialisera sig på något annat.

   Svara
  2. Klumpesnusk

   Jag är ingen expert, men jag tror det är kontraproduktivt att låta bli att äta. Kräkreflexen hos många jag pratat med blir mer känslig om de har en väldigt tom mage.

   Samtidigt ska man givetvis inte äta massor med mat direkt innan man försöker suga kuk, då det också kan orsaka obehag. Lagom är bäst, antar jag.

   Svara

Skriv en kommentar!