Det här med att suga kuk

Jag läser att Sheila efterfrågar tips som hon kan ge sin vän om att ta kuken ner i halsen. Det sätter igång mina funderingar igen.

(Några dagar har jag tagit semester från bloggandet, och från en ganska stor del av min verklighet också. Det har varit skönt, men samtidigt har det varit lite tråkigt också för jag har saknat att skriva. Problemet som jag brottas med nu är att jag har många tankar och funderingar, men väldigt lite som kan bli konkreta blogginlägg. Förhoppningsvis ändras detta snart.)

Det här med oralsex är en viktig komponent i de flestas sexliv, och jag tycker om att se hur ni läsare ger tips som kanske kan förbättra den här okända kvinnans teknik. För sex är ganska mycket teknik, men det är även en hel del konst och träning.

En sak som jag själv tror kanske kan förbättra henne är vinkeln. Jag har ingen konkret erfarenhet av detta då jag (än så länge) aldrig har sugit en kuk, men de flesta kukar är böjda i en vinkel och jag tror att om man justerar sin ställning så att halsens vinkel passar med kukens vinkel kanske det blir lättare. Bara en tanke, och tyvärr kan jag inte bidra mer än så då jag som saknar praktisk erfarenhet på det här området.

Jag gillar DT. Jag har inte varit bortskämd med det i mitt sexliv, men varje gång det har hänt har det varit speciellt och jag uppskattar det. I början flydde jag lite från konceptet då jag upplevde att det var en ”dålig” sak som kom från porrfilmsvärlden, men jag har lärt mig att även om porren har förstört det fina med en kuk långt ner i halsen så kan man ändå rädda denna handling i sitt eget sexliv. Man kan ta tillbaka den och göra nåt fint av den. Nånting kärleksfullt och erotiskt istället för nånting vulgärt.

Nåja. Med detta lilla inlägg vill jag bara säga att jag försöker komma tillbaka till bloggandet. Ingen skrivkramp, bara en brist på ämnen som man kan knyta ihop till ett blogginlägg.

Har du nåt ämne som du är nyfiken på mina tankar kring? Lämna isf gärna en kommentar, skriv ett mail eller kontakta mig på MSN.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Det här med att suga kuk

 1. killyourdarlings

  Ja, nu vet jag ju inte om jag ska lämna den här kommentaren här, eller på Sheilas inlägg. 😛

  MEN JAG VILL OCKSÅ LÄRA MIG!
  Jag har jordens tråkigaste kräkreflexer, men jag tänkte att det måste gå att träna bort. För bra längesedan googlade jag DT’s, och precis som du, Klumpesnusk, skriver, så har vinkeln med mycket att göra. Ett tips jag läst är att ligga ner, med huvudet tiltat över sängkanten. Då blir halsen rak och kuken kan glida in lättare.

  Fast jag vet inte hur pålitlig den sidan jag hittade var, för enligt den personen (förmodligen en man) så skulle man kunna träna bort kräkreflexen genom att sitta med en dildo i svalget medan man typ läste en bok eller nåt. Tilläggas bör att jag aldrig provade. 😀

  Annars verkar världen vara så jävla orättvis att vissa är naturtalanger, och vissa av oss får jobba hårdare för det.. 😛

  Svara
  1. Sheila

   Mycket i livet är orättvist. 😉 Min väninna som vill att jag (av alla människor!) lär henne DT (en trevlig bonus är att jag får visa på henne man) har en förmåga att få fontänorgasmer så hon blöter ner ett helt rum! Jag är oerhört imponerad. Detta kan jag för mitt liv inte få till hur jag än försöker. Så visst, orättvist är det.
   Jag måste dock åter igen säga att den vinkel du nämner inte alls fungerar på mig, huvudet utanför kanten. Nej tack. Däremot en ”dopp-vinkel” jag nämner i en kommentar till förra inlägget fungerar allra bäst för mig. 🙂
   Jag tror på att prova sig fram både när det gäller kräkreflex och ställning/vinkel. 🙂

   Svara
   1. Blanka Blad

    Jag har hört det där med vinkel ofta också, men är lite tveksam.

    Man brukar ju säga att man ska luta huvudet bakåt när man tar tabletter och liknande, men min gammelmorfar lärde mig att halsen är konstruerad så att rak hals ska signalera att kommer något ner så ska det stoppas. Att istället trycka in hakan mot halsen var den naturliga rörelsen för att svälja saker eftersom det öppnar upp svalget.

    Jag har ingen koll på hur detta stämmer med anatomi och har inte gjort några vetenskapliga studier (får väl utsätta någon av pojkvännerna för experiment ;-)) men om det ovan stämmer så skulle rakvinkeln var den sämre.

    Det stämde iaf med tabletter vilket jag aldrig fick i mig före jag testade morfarssätt.

    Så jag tror som Sheila, prova sig fram tills man finner något som stämmer för en själv.

    Svara

Skriv en kommentar!