Dagens bild: rakad och rumpan (110321)

För nästan tre år sen skrev jag lite om två saker som kittlar mig. Det ena var stora blygdläppar. Det andra var vulgära porrbilder där helrakade tjejer blir knullade i analen. Jag presenterade två bilder som exempel på dessa förtjusningar.

Idag får ni en till bild på det senare temat. En härlig bild som får det att pirra i mitt skrev. Får mig att längta efter härligt sex.

Läs även dessa inlägg:

13 reaktion på “Dagens bild: rakad och rumpan (110321)

 1. Karin W.

  Hmm… En aning inspirerande faktiskt! 🙂 Inte rakningen, men sysselsättningen… 😉

  Svara
  1. fox

   Tycke jag med måste kännas trång å skönt om kuken.har redan tagit fram min å smeker den

   Svara
 2. David

  Jag börjar verkligen längta efter härlig sex igen när jag ser den där bilden, särskilt slicka fitta. Det var riktigt härligt och gott att slicka, suga och kyssa en rakad fitta för första gången i mitt liv, mmm….jag vill och jag hoppas snart få göra det igen och jag skulle gärna vilja slicka, suga och kyssa en orakad fitta 🙂

  Svara
 3. kallepungen

  va härligt med en rakad .önskade bara att kvinnorna lät vi männ sätta oss mellan deras ben å leka frisör.

  Svara
  1. fox

   Vill du prova? Ring [borttaget]

   Det här är fortfarande ingen jävla kontaktsida. Snart åtta år och fortfarande finns det folk som inte fattar det. /K

   Svara

Skriv en kommentar!