Dagens bild: mys (110319)

Jag jobbar på ett knepigt inlägg som jag inte riktigt får att stämma med hur jag tänker. Egentligen hade jag hoppats bli klar med det lagom till idag eller imorgon, men det kämpar emot. Orden vill inte riktigt lägga sig i den ordning som jag tycker, och därför lägger jag det åt sidan för stunden och ger er en mysig bild istället.

Den här bilden kommer via eminenta Sex Is Not The Enemy och faktiskt så påminner den om en gång när jag var hos Ami och vi roade oss på tre. Jag låg på rygg och kände Amis mjuka, varma och mycket skickliga mun runt min kuk medan Secundus låg bredvid och såg på. Lite oväntat kände jag hur han smekte min sida och mage, och även om det var ovant att bli berörd så av en annan man så kändes det inte dåligt utan tvärtom förhöjde det intimiteten och närheten mellan oss tre.

Det kändes bra och är ett trevligt minne.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Dagens bild: mys (110319)

  1. MizzE

    Den här bilden får en (läs; MIG, tihi!) att längta efter mys. Verkligen längta. Tänk om man ändå fick vara flickan i mitten…

    Svara

Skriv en kommentar!